KŐSZEGRŐL tudnátok segíteni ?
Az egyik lehetséges hely, ahová pár év múlva költöznénk a párommal és a kisfiammal. A picikénk szeretném hogy ott kezdje majd az általános iskolát.
A párom HR-en dolgozik/dolgozott nagy cégeknél , én pedig tűzoltóként. Emellett asztalos vállalkozó vagyok , bútorokat készítek.
Érdekelne minket minden ami a mindennapokat alakítja arrafelé.:
-Munkalehetőség(főleg párom szempontjából),
-Általános iskola(erről kérlek bővebben),
-közlekedés/ tömegközlekedés,
-Boltok(Aldi,Lidl,Penny...),
-helyi kisebb üzletek,
-város vezetés,
-ingatlan árak,
-közösségi élet,
-gyermekes lehetőségek,
-orvosi rendelő/ügyelet
-Közügyek( posta, kormányablak, bank, földhivatal...)
---Rendőrség/közbiztonság/cigányság aránya ???????---
Ha ott élsz , mesélj nekem milyen.
Köszönöm
Mi Kőszeg mellett az egyik kis faluban élünk. Imádjuk. Mégpedig ezekért: a klíma, a környezet, a természet szépsége, az emberek stagnáló nyugalma, segítőkészsége. Munkalehetőség szempontjából a környéket kell alapul venni, nem a várost. ÉS itt most elsősorban Ausztriára gondolok, valamint Szombathelyre. Kőszeg kisváros. Kisebb üzletek vannak, a turisták szeretik, ennek megfelelően a vendéglátás szerintem jó, a városközpontban sok étterem üzemel. A nagyobbak közül Penny, Spar és egy közepes méretű Tesco van.
Az ingatlanárak szerintem magasak, de nem kirívóan (még a mi településünkön is). Egy ingatlanvásárlás itt befektetés is, szóval szerintem érdemes itt vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!