Mik a kedvenc illóolaj, illetve füstölő illataitok?
Figyelt kérdés
Az illóolajokat imádom, a füstölőket is szeretem, csak azt nem, hogy sokan túlzottan tömény az illata, illetve hogy a legtöbb szinte ugyanolyan "szappan" illatú.2010. aug. 21. 15:22
1/9 anonim válasza:
hát nekem a kedvencem az a tüzifa illatú füstölő amit egy tai chi mestertől kaptam.imádom és jó is rá tai chi-zni:)illóolaj közül a citromot és a jázmint szeretem a legjobban.
18/l
3/9 anonim válasza:
Füstölőből a Kelet hangulatát idéző illatokat szeretem. Szantál, tömjén, narancsvirág, fahéj; illetve a japán füstölőket, abból a szilvafavirág illatút.
Illóolajból a mandarint, a citromfüvet. A szekrényembe levendula-rózsa keveréket csöpögtettem, télen eukaliptusz-citromfű keveréket szoktam párologtatni.
4/9 Lóbébi válasza:
Én is imádok füstölni pláne ha a kertben meggyújtom a gazt.
5/9 anonim válasza:
Ezek a füstölők jöttek be legjobban:
-NAG CHAMPA
-MAGNOLIA
-CANNABIS
-ALOE VERA
-OPIUM
-HENNA
6/9 anonim válasza:
A Nag Champát én is szeretem, megyek is, gyújtok egyet.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés az ezotériához jobban illene, mert ebben a kategben valóban nekem is inkább a füstölő hallatán a házikolbász meg a szalonna illata jön le inkább.
8/9 anonim válasza:
Pedig szerintem ez nem ezotéria. Mert az is gyújtat füstölőt, aki nem akar "kapcsolatba lépni a szakrális világgal". Sokan a lakás illatosítására szokták használni.
9/9 anonim válasza:
Bizony, hogy engem sem érdekel az ezotéria, füstölőzni pedig annál inkább szeretek. Az ezotériáról semmit nem tudok, ellenben szeretem az illatokat a lakásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!