Győrben vannak olyan épületek/lakások aminek a tetejére fel lehet menni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 20:13
2/13 A kérdező kommentje:
Igazából csak naplementét szeretnék nézni/kilátásban gyönyörködni.
Sok képet láttam, ahol emberek chillelnek ilyen helyeken és nyugisnak tűnik, jó lenne kipróbálni:)
2021. ápr. 12. 20:22
3/13 anonim válasza:
A győrújbaráti kilátót tudnám javasolni, vagy bármelyik Győr melletti vadlest, avagy dombot, Nyúl felé tudok jó helyeket. Maga a város szerintem illúzió romboló, hiába szép a naplemente.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de engem mégis inkább a városban érdekelnének ilyen helyek:)
2021. ápr. 12. 20:45
5/13 anonim válasza:
Ha nincs bejárasod panelba úgy nehéz... Ráadásul azok nagy része is le van lakatolva...
Nekünk családi házunk van, annak a gerincére fel lehet menni, ha nem tériszonyos az illető 😅
6/13 anonim válasza:
Püspökvárban fel lehet menni a torony kilátóba, ehhez csak belépőt kell venned. Viszont most valószínűleg zárva van a koronavírus járvány miatt.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, a toronyról tudok, első dolgom lesz felmenni oda ha nyitva lesz:D
Köszönöm, a válaszokat!:)
2021. ápr. 12. 21:26
9/13 anonim válasza:
A szabadhegyi víztoronyba is fel lehetett menni egy évben 2x.Igaz nem estefelé,de jó a kilátás.
10/13 anonim válasza:
Lakóházakban nem tudsz felmenni a tetőre.
Kapu zárva, tetőajtó zárva.
Ha szabad bejárás lenne ezekre a helyekre, a fél város mások háza tetején bulizna, meg napozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!