Egy ilyen kastélyt miböl lehet a legolcsóbban megépíteni? 8 BŐVEBBEN LENNT )
Figyelt kérdés
[link] . Egy ilyen kastélyt miböl lehet a legolcsóbban megépíteni ? Milyen fajta téflábol ? Vagyfábol ? Melyikböl olcsóbb és melyikböl mennyibe kerülne kb ?
NEMAKAROK ÉPÍTKEZNI CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK .
2010. aug. 20. 12:24
2/10 A kérdező kommentje:
normális választ kértem
2010. aug. 20. 12:32
3/10 anonim válasza:
ezt fából nem érdemes, mert drága is lenne és nem is nagyon lehet megcsinálni. Nem bírná el a tetőszerkezetet. Max a tetőt lehetne fából. Téglából lehetne leginkább, és 120 millió ft-ra becsülném telek nélkül.
4/10 A kérdező kommentje:
és milyen téglábol ? Jó a legolcsó kicsi tömörtégla ?
2010. aug. 20. 12:40
5/10 anonim válasza:
igen, tömörtégla lenne a legjobb, de nem tudom miből gondolod, hogy az olcsó?:) Arányában drágább, mint a lyukacsos
6/10 anonim válasza:
a kastély belseje is cél? vagy csak kivülről legyen ilyen?majdnem mind1, hogy miből építed, ha a munkadíjat/anyagot kiszámolja az ember a m2 ár közel ugyanolyan.
De ha már kastély akkor tömör nagyméretű tégla minimum 1m-es falvastagságal:)
7/10 A kérdező kommentje:
nemakarom építeni . Csak kérdeztem kíváncsiságbol
2010. aug. 20. 15:44
8/10 anonim válasza:
szerintem ha most kellene ilyet építeni 1,5-2 milliárd forintba benne lenne mindenestől.
9/10 anonim válasza:
magadnál vagy?:D abból hipermarketet építesz
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!