Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen vezeték nélküli, akár...

Milyen vezeték nélküli, akár mobil APP-os otthoni riasztórendszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

1 szintes családi házhoz, 6 helyiséghez, igazából csak mozgásérzékelősre lenne szükség, meg max. ajtónyitás érzékelővel, törés érzékelőre nincs szükség.

Nem muszáj, de előny, ha mobil APP-on ellenőrizhető.

100e Ft alatt.

2021. márc. 26. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek veled. Én semmiképp nem ajánlok vezeték nélkülit. Nem olyan megbízhatók, én értem, hogy mindenki mindenből a legokosabbat akarja, de vagyonvédelemnél ez teljesen más. A legjobbak a DSC, PARADOX rendszerek (vezetékesek). Ha appos dologról van szó figyelmedbe tudnék ajánlani érintőképernyős kezelőegységet DSC PC-1616 rendszerhez. A jelveszteségről ne is beszéljünk, ja, meg az elemcsere havonta sem jó buli. Hidd el, nem kell szétszedni a lakásod ahhoz, hogy kábeles legyen a rendszered, csak fantázia kell a központ elhelyezéséhez, csatornázáshoz stb. 😁
2021. márc. 27. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Összerakjak egy listát neked, ha esetleg érdekel vezetékes is? 100 000 alatt simán megúszod. Küldök linkeket is esetleg a termékekről, azaz az egész rendszerről.
2021. márc. 27. 01:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A falvésés gondolata rettentett el. Egyszintes, fafödémes a ház, lehetséges esetleg a tetőtérből szétosztani a vezetékeket?
2021. márc. 27. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!