Normális, hogy ennyire füst szag van a házban?
Hosszú hétvégét a Szüleimmel töltöm és a barátommal, ő hivta fel a figyelmem, hogy füst szag van az egész házban.
Kandallóval fűtenek,csak fával.
Nagyon füst szag van, bátyám 1,5 hete takaritotta ki a kályhát. Már évek óta ő szokta. Amikor megjegyezte a párom, hogy füst szag van, akkor beparáztam, de legyintettek hogy ez normalis. Tényleg az? A ruhámnak, a hajamnak is nagyon durva füst szaga van, mintha nyári tabortűz mellett ültem volna szalonna sütésen.
Van szénmonoxid riasztójuk.
Apukám látta szerintem, hogy kicsit megijedtem és a párom előtt hangosan mondta a tesómnak, hogy holnap takarítsa ki megint...
Most, hogy felfigyeltem erre azt is észre vettem, hogy az emeleten a falak és a plafon találkozásánál feketés lett a fal az emeleten. (lehet ez is normális 10eve nem volt kifestve ezen a részen (lépcső előszoba).
Nálatok van ilyen? Akik kandallóval fűtenek azoknál, hogy van ez?
Ez normális így??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!