Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Magasaknak is ajánlott irodai/...

Magasaknak is ajánlott irodai/gamer szék?

Figyelt kérdés

200 cm vagyok kb és szeretnék venni magamnak egy normális széket számítógépezéshez. Nincs sok elvárásom hogy nézzen ki csak annyi, hogy kényelmes legyen és ne aszalódjak bele.

Ki mit ajánlj vagy kinek mi jött be legjobban?

keret kb 60e Ft

2021. márc. 14. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem keress fel egy ilyen boltot menj el oda és ami a legkényelmesebb számodra azt vedd meg
2021. márc. 14. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, ezt netről nem lehet megmondani, olyan, mint a cipővásárlás, hiába stimmel a méret, nem tudhatod, hogy kényelmes lesz-e.
2021. márc. 14. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
És amonitort is helyezd megfelelő magasságba,ne lefele kelljen nézni, hanem megfelelő testtartásnál szeben legyen.
2021. márc. 14. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak 188 cm vagyok, típustól függ, ha rendesen kihúzom magam, akkor már a fejpárna nyak párna lesz a noble székemnél, de amúgy ha kicsit is lazábban ülök benne pont jó
2021. márc. 14. 18:52
 5/6 anonim válasza:

Ha nem akarsz belerohadni akkor a bőr/műbőr felejtős, szövet borításút vegyél abba kevésbé izzadsz bele. Ha magas vagy jó a gamer szék mert ezeknek magas a háttámlájuk és a derékpárna is a magasságodhoz állítható. 60 000-ért már kapsz állítható karfásat. De amit tudnod kell hogy mivel mindegyik tele van mozgó alkatrészekkel a gamer székek közül sok nyikorog ha mozogsz benne és a 60 ezres kategória az az alja tehát csodát ne várj.

Ha nem feltétlen kell gamer szék ezen az oldalon még szétnézhetsz:

[link]

2021. márc. 14. 20:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki ✌️
2021. márc. 15. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!