Mit tudunk csinalni az ilyen gazszerelovel? Kulonallo cirko gazvizmelegitonk es cirko gazfuteskeszulekunk van es a zuhanybol nem folyik a melegviz ismet?
3 honapja volt nalunk megjavitani a gazszerelo ezt a roblemat es 35 000 huf-ot elkert. Szamlat nem adott. Regota ot hivjuk. Most megint ugyanaz a problema elojott. Kb 1,5 honapja szinten elojott ez a problema es mi oldottuk meg. Semmi koze a dolognak a gazkeszulekhez. A gazkeszulekhez nem nyultuk. Mast szereltunk es ugy oldottuk meg: attol ujra volt melegviz a zuhanyban. (Mert elotte a zuhany melegviz megnyitasakor nem kapcsolt be a bojler. Megint mi szerelhetjuk. Nem az volt a problema ,hogy a zuhanyfej eltomodott.
A gazszerelonk ilyenkor az egesz telet Balin vagy mas egzotikus helyen tolti piheneskepp az ev tobbi reszeben az igy osszegyujtott penzbol.
Fel vagyunk haborodva es szeretnenk elegtetelt. 35 000 forintot elkert a semmiert gyakorlatilag. Most azt mondta egy baratunk ,hogy vizmelegito tisztitast kell kerni a vizes reszen. Ezt a gazszerelonek kellett volna akkor megtenni. Mert ugye o a szakember,neki kell tudnia,mi okozza a problemat. Ugy kell megjavitania,hogy ne terjen vissza ugyanaz a hiba 2 havonta. O szetszedte es tisztitotta a keszulek fuvokait. Akkor jobb lett. De nem sokaig tartott.
Varom az otleteket. Mi kemenyen dolgoztunk ezert a penzert es nem emberek atveresebol kaptuk. Teljesen fel vagyunk haborodva,hogy igy atvertek. Raadasul ez a szerelo jart hozzank mar 15 eve.
"#Adocsalas #Gazszereles #Nyaralgatas fel evig" Ez komoly??? :-)
Persze, Balin nyaral, te jó ég. :-)
Amikor átadta és fizettetek akkor működött.
Az, hogy több hónappal később nem működik úgy, hogy ti időnként megbuheráljátok a rendszert, ehhez nem sok köze van.
A nyaralgatást sem értem, hogy hogy jön ide?!
"Regota ot hivjuk."
Akkor mi lenne, ha még meg is lennétek elégedve vele?!
Én gázszerelő vagyok.
Jó lenne ha végre lenne időm nyarlani menni de min 10 éve nem volt időm.
A lényegre térve:
Ha jól értem egy átfolyó rendszerű
gázüzemű vízmelegítő van.
A zuhanyzóba pedig nem csinál meleg vizet.
-Lehet hogy kicsi a vímyomás?
-Esetleg 1 karos csaptelep van felszerelve?(nem ajánlott)
-Vagy lehet hogy dugulás van a hideg- meleg víz hálózatban?
Magyarázat:
Ha pl. egy régi membrános működtetésű gázkészülékröl van szó akkor ott a gázszelepet a víznek a nyomása nyitja ki, így ha kicsi a hálózati víznyomás vagy dugulás van a rendszerben valahol(pl.készülék elötti elzáró)
akkor nem kapcsol be a gázkészülék.
Ha jól értem csak a zuhanyzóba nincs melegvíz.
Szóval a gázszerelő nem igazán hibás mert ha jól értem a gázkészülék működik más csapolónál bekapcsol.
Bocsánat nem akarom védeni azt az ,,aljas gazembert"
Hibás mert fel kell venni a telefont és el kell magyarázni a megrendelőnek érthetően.
A jó szerelő psichológus is egyben.
Bánni kell tudni az emberekkel és tájékoztatni őket.
Nem szabad hagyni hogy ilyen indulatok keletkezzenek.
Visszatérve lehet más gázkészülék is ott más lehet a hiba.(ez csak egy példa amit el tudok képzelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!