Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet megtudni, hogy a...

Hol lehet megtudni, hogy a megvásárolt lakásomba kik vannak bejelentve?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már megvan a lakcímkártyád, akkor azzal, ha még nincs, akkor az adás-vételivel bemész az önkormányzathoz és megmondják.
2010. aug. 17. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A helyi önkormányzatnál. Nálunk a műszaki osztály is naprakész, de az ügyfélszolgálat tuti megmondja kihez fordulj, esetleg már ők megnézik. Mindenhol ott a PC, de attól sok függ, mennyire szolgálatkész az ügyintéző.
2010. aug. 17. 16:43
 3/5 anonim válasza:
A tulajdoni lap birtokában keresd fel az Önkormányzat Népességnyilvántartóját (Lakcím nyilvántartó).
2010. aug. 17. 16:44
 4/5 anonim válasza:

A lakcímkártya biztosan nem elegendő dokumentum. Az nem igazolja a tulajdonjogot.

Elvileg az adás-vételit is el kell hogy fogadják - de az még mindig visszavonható, annulálható -, 100 százalék garancia a Tulajdoni Lap.

2010. aug. 17. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A tulajdoni lap is jó,de jártam én máre úgy is,hogy az ügyintéző nyanya,azt mondta,hogy ez személyiségi jogot sért.Na de volt ám mifelénk olyan,hogy kiadták a tulajdonlapot szó nélkül,s a tulaj csk akkor értesült róla amikor a földhivatal kiértesitette,hogy átirták az újra.Előttem verte a cirkuszt a Földhivatalban.Ha valaki mondja,el sem hiszem.Okmányirodán nézik meg,azt mondtam az ügyvéd küldött,hogy nézem meg van-e rajtam kivül más is .Meg kell nézn i,mert fura dolgok jönnek ám ki,mert jön a végrehajtó valakihez akiről nem is tudunk,feltörik a lakást,feldulják,lefoglalják a dolgokat,s az illető semmiről sem tud.A tesom vett egy 84 éves öregasszonytól egy lakást,egyik nap hazamegy és a levelesben talál egy idegen névre,de az Ő lakcimére szóló foglalni akaró papirt az adóhivatal nevében.Na másnap irány az okmányiroda,tulajdonlappal,ott nincs bejelentkeznve.Utána irány az adóiroda,ott már vagy 5 kilós akta,de az ügyintéző szerint odaszóló papirja volt a pasinak.Nyilatkozat,hogy ilyen nevüt nem ismerünk,nem vett tőle lakást,de még a házbizalmi se tudott ilyenről.Ja és ilyenre egyik percről a másikra nemigen tudnak szabit adni.Fél nap sikerült elintéznem,helyette.Na de ha kórházban van,vagy külföldön,akkor feltörik a lakást s azt sem tudja ki lehet?.Nagyon meg kell nézni,mert nagyon meg lehet lepődni.
2010. aug. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!