Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan érdemes kivinni a...

Hogyan érdemes kivinni a cefrés hordót ami van vagy 90 kiló?

Figyelt kérdés

Kivinném 120 literes, de csak 90 literrel terhelt cefrés hordómat főzetni mert benne van finom körécske. Alhambrám van, abba beleférne ha izmos lennék és felemelném, de ez nem fog sikerülni., utánfutóra sem tudom ráemelni mert félek az oldala kilyukad. Így arra gondoltam ,hogy lószállítóval viszem ki mert arra fel tudom görgetni mert van rajta rámpa. Legszívesebben emelőhátfalas teherautót bérelnék, de lényegében csak 1 hordóról van szó és emelőfalas vizsgám nincs. :(

Nekem eddig jutott a gondolatmenetem, állva vinném ki mert nem bízok a fedelébe és a kocsiba büdös lenne ha kiborul.

2021. febr. 10. 13:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem ez túl tudományos, én csak egy sofőr vagyok, egyik cím, másik cím meg gps-be a koordináta és hali.

Nem, nincs senkim , csak egy egyszerű sofőr vagyok.. tényleg, tudom furcsa, nekem meg az furi, hogy sokan panaszkodnak a magány miatt a covid járvány okozta magány okán.

Akkor az lesz, hogy kettőbe átmerem és felgörgetem a lovacska szállítóba. Bocsi, hogy hülye vagyok, igyekszek kevésszer megnyílvánulni az interneten.

2021. febr. 11. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!