Hogyan érdemes kivinni a cefrés hordót ami van vagy 90 kiló?
Kivinném 120 literes, de csak 90 literrel terhelt cefrés hordómat főzetni mert benne van finom körécske. Alhambrám van, abba beleférne ha izmos lennék és felemelném, de ez nem fog sikerülni., utánfutóra sem tudom ráemelni mert félek az oldala kilyukad. Így arra gondoltam ,hogy lószállítóval viszem ki mert arra fel tudom görgetni mert van rajta rámpa. Legszívesebben emelőhátfalas teherautót bérelnék, de lényegében csak 1 hordóról van szó és emelőfalas vizsgám nincs. :(
Nekem eddig jutott a gondolatmenetem, állva vinném ki mert nem bízok a fedelébe és a kocsiba büdös lenne ha kiborul.
Pont azt akartam, amikor alkohollal szenvedtem, hogy kimosom, hogy tiszta legyen összes körtét meleg vízben átmostam , hogy ne kerüljön bele kosz pontosan kukába fogom beletenni. :D :D
Az nem para, hogy elfelezem, igaz? Mert most találtam egy kis 40 literes füles hordót, tehát nem lesz baj ha kettőbe veszem, igaz? Ne nevessetek városi vagyok, de van körtefám.
A 200 literes hordót is tudja egy ember mozgatni.
Meg kell dönteni, és az aljának az élén kell tekerni!
Utánfutóra vagy autóba úgy a legkönnyebb betenni, hogy egy kellően vastag deszkát használsz rámpának.
Vízzel le kell önteni a deszkát, és kötéllel kell felhúzni a hordót. A kötél a hordó aljánál legyen!
Amúgy nincs egy barátod sem?
Két férfi röhögve betesz a kocsiba 90 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!