Létezik olyan online oldal ahonnan háztartási dolgokat tudok rendelni?
Vasedény, Ikea, XXXLutz, Möbelix, Mömax. Ugyan főleg bútorboltokat írtam, de mindenhol lehet kapni ezek közül háztartási eszközöket.
Ha nem feltétel hogy online legyen, akkor a Pepcoban szoktam jó áron venni dolgokat.
Itt vannak új állapotú, sosem használt termékek, de ha nem zavar a használt háztartási cucc, akkor ezt az oldalt ajánlom:
Korábban műszaki cikkeket vásároltam az Aliexpressen fillérekért. A feleségem részére is csináltam egy accountot, azóta a kelesztő edényt és a szakajtót is onnan rendeljük. 4-5 hét míg megérkezik, de nektek még van egy fél évetek, szóval belefér. Egy kis angol tudás nem árt hozzá, mert magyar felülete nincsen. De teljesen rendben van az Aliexpress hozzáállása, ami nem érkezik meg, disputát lehet nyitni és eddig még mindig visszakaptam a pénzem. A helyi árakhoz képest sokszor a félárnál is jóval olcsóbban vannak a termékek. Szállítással együtt!
9: mekkora kelesztő edényt találtál ott?
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!