Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Körülbelül 12 évet használt...

Körülbelül 12 évet használt ágy hány év használatot bír még ki?

Figyelt kérdés
Kicsit recseg. Nagy ágyról van szó.
2021. jan. 30. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Én 35 év után dobtam ki. Még lehetett volna új szivaccsal, kárpittal újjá varázsolni.
2021. jan. 30. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben szerkezetileg ép vagy helyrehozható, akkor csak a matrac/fekvőfelület szorul időnként cserére. Az ágy vázszerkezete így akár évszázadokon át "használható" állapotban marad, legfeljebb az emberi testmagasság fokozatos növekedése miatt áttolódhat a "gyerekágy" kategóriába. A recsegés többnyire a farészek egymáson való elmozdulásakor keletkező zaj, ami ragasztással, egyéb megerősítéssel ill a farészek közé papírréteg berakásával csökkenthető. Én jelenleg egy 80-90 éves ágyban alszom. Az afrik töltetű matrac már valóban cserére szorul.
2021. jan. 30. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Állapot függő, itthon van egy francia ágy, ami 35 éves, de csak vendégszobában van már használva 20 éve, még most is alkalmas alvásra, időnként itt alszik pár rokon, de nincs semmi baja 15 év + alkalmi használatoktól. Bár a mai ikeás ágyak szerintem nem fognak ennyit kibírni :)
2021. jan. 30. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
15 év után cserélni szoktuk.
2021. jan. 30. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
25 éves az ágyam és nincs vele gond
2021. jan. 30. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nekem korabban ami 40 eves volt, na az mar kicsit kivolt kagylosodva de kenyelmes volt. A szuleim nyomasara csereltem le mert nem akartam penzt kolteni agyra.

Most meg kulfoldon lakom es nem tudtam magammal vinni semmit.

2021. jan. 30. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!