A fő 20A-es kismegszakító elé ha berakok mégegy 20-ast, és valami leoldja azt, akkor a mögötte lévő fennmarad?
Egyetlen egy kismegszakító van a házban, egy C20-as. Nemrég cserélték a régiről, amiről eddig azthittem 16-os, de elméletileg 20-as volt, "mivel a papíron az van". Az a lényeg hogy eddig hegesztésnél (amikor bekapcsoltam a gépet) néha leoldott, és ugye ilyenkor az egész házban nincs áram + elég messzire kell menni hogy felkapcsoljam (nyilván ez a legkevesebb).
Na most arra gondoltam, hogy ha raknék fel egy külön kismegszakítót a műhelybe, hogy csak az oldjon le, a "fő" megszakító az ne. Először arra gondoltam hogy ha kisebbet raknék akkor biztos működne, hiszen egy amilyen áramnál a 16-os leold, azt az áramot még "bírja" a 20-as. Viszont néha még a 20 is kevés, szóval nem tudom működne-e 20-assal.
Másik dolog hogy egy FI relét se ártana beszerelni, mivel az sincs, de az most mellékes.
Nem értek hozzá nagyon, simán beszélhetek hülyeséget, de ezért tettem fel a kérdést hogy megtudjam tényleg hülyeség-e. De alapvetően szerintem érthető, hogy külön szeretném szedni a műhelyt a házzal.
A szelektivitást 2 lépcső biztosítja.
"B" vagy "C" típus amit felraktak? Ez a betű is ott van. Létezik még"D" is. Arra kicsi az esély.
20 és 20 nem lesz szelektív.
Igényelj 32A az ingyen jár még.Ott már tudsz variálni.
16A on is elmentek régen a trafós hegesztők.
ha nem igényled a 32A-t, ami ingyen jár, akkor sosem tudod meg..
Ha beléd, illetve a ház hálózatába kötnek, jelezd, hogy a szándékod megvan az átalakításhoz, csak most nincs időd..
...mert az idő pénz..és ezt a mérőt cserélők jól tudják..
Kérdés, neked mennyit ér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!