Villanyórát milyen időközönként cserélik (Elmű)?
Magán az órán nem találtam semmilyen “lejárati” dátumot.
A kismegszakítókat is lecserélik?
"A biztosíték táblát nem cserélik le, az a saját tulajdonod!"
Nyilván nem azt kérdezte, ami az előszobájában van, hanem azt, ami a mérővel egy táblán van.
Azt meg vagy cserélik a mérővel együtt, vagy nem. Sok mindentől függ, minek hol több az élőmunka hányada, akarják-e azt a tiszta, száraz érzést, hogy na, itt minden új, jön-e új készülékgyártmány, stb.
#2 "kismegszakítókat is lecserélik?"
Szerinted maga az órán hány darab kismegszakító van????
"Szerinted maga az órán hány darab kismegszakító van????"
Hol írta azt, hogy rá van ragasztva a mérő üvegére? :D
Egyszer azt kérdezte, mérőt mikor cserélik le, ás aztán azt, hogy a kismegszakítót is lecserélik-e. Sehol nem írta, hogy neki esetleg a kismegszakító az órába van gyömöszölve darálva. :D
"Semmi egyebet,mert azok nem a szolgáltatóé."
Ne hülyéskedjél már. :D
Na akkor még egyszer az analfabéták kedvéért: "A kismegszakítókat is lecserélik?"
Hallottál már a többes számról? Szövegértelmezés megy, vagy csak az idióta firkálás????
Igen, 10 évenként, ahogy az 5-ös is írta.
Nekünk már 2x cseréltek órát mióta itt lakunk.
A kismegszakítóval nem foglalkoznak, mert az első óracserénél nekünk még azok a porcelán betekerős biztosítékok voltak és a kutya nem foglalkozott vele.
Köszönöm a kommenteket.
Kismegszakítóval kapcsolatban az érdekelt, hogy a leblombált szekrényben lévő óra alatti kismegszakitókat cseréli-e az elmű egyszerre az órával. Az az elműé mivel itt szabályozza mennyi ampert vehetek igénybe.
1 fázis mellett az óránál max.1 db 32 A kis megszakító lehet.
Alanyi jogon ennyi illet meg. Ezt nem cserélik,és minek is kellene
.Cserénél kiállítanak 1 jegyző könyvet gépileg,azon rajt van a következő csere becsült ideje is.Én csak cserkor kérdeztem,10 évet mondtak.Olyan volt már,az óra nem digitális volt,és előbb jöttek cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!