Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » El szoktátok zárni mosás után...

El szoktátok zárni mosás után a mosógéphez tartozó sarokszelepet?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem zárom el, csak ha elutazunk mondjuk 1-2 hétre.
2021. jan. 22. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk már durrant el bekötő cső. Fizetett a biztosító, de picit kellemetlen volt úgy hazaindulni a munkahelyről, hogy hívott az alsó szomszéd, új látványosság nyílt náluk, egy szobai vízesés.

Mindig elzárjuk azóta.

2021. jan. 22. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem zártuk el. Laktam Németországban olyan bérlakásban, ahol 20 éves mosogatógép volt (rendkivül sokat volt használva végig), olyan rejtett helyen volt a csap, hogy tuti soha nem zárták el azt sem.
2021. jan. 22. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Elvileg el kéne, de nem ismerek olyat aki elzárja.

Meg sokszor eleve időzítve indítjuk a gépet, vagy akkor mos mikor nem vagyunk otthon.

2021. jan. 22. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Régi Hajdú Energomatnál akkor kezdtem elzárni, amikor eresztett valahogy és a dob félig megtelt vízzel. Előtte vagy 30 évig nem zárogattam.
2021. jan. 22. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Én Aquastop-pos bekötőcsövet használok a mosó,és a mosogató gépemhez is.

Azért találták ki,hogy ne kelljen elzárni a csapot!

2021. jan. 22. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát jo, aquastop... De mi van akkor, ha tömlő még az aquastop szelep előtt kilyukad? Nekünk ez történt. Szétrepedt mint egy szétfőtt virsli. Ez ellen csak a sarokszelep elzárása véd.
2021. jan. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!