Igen. És másoktól is így hallottam, azért teszem én is.
Állítólag jobb, ha nincs nyomás alatt.
2021. jan. 22. 09:26
3/17 anonim válasza:
Az elvet tekintve a 2-nek van igaza.
Én sajnos nem tudom megtenni, mert a mosógépen még ott a szárítógép is, egyik oldalán fal van, a másik oldalán szekrény, így nem férek hozzá. De tudom, hogy el kellene zárni.
2021. jan. 22. 09:30
4/17 anonim válasza:
Mindig elzárom.
2021. jan. 22. 09:35
5/17 anonim válasza:
Fölösleges. Attól még a csőben nyomás van, ha rendesen működik a szelep és nem ereszt.
#3 ezeknek azért illene hozzáférhető helyen lenni, mert csőtörésnél nem árt ha el tudod zárni.
2021. jan. 22. 09:36
6/17 anonim válasza:
Természetesen csőtörés esetén el lehet onnan rángatni a gépeket, még csak bele sem kell szakadni, de minden mosás előtt és után - ugye megérted - ezt nem szeretném megtenni.
2021. jan. 22. 09:40
7/17 anonim válasza:
5# de csőben minimális víz marad, és ha reped a műanyag hollandi, az minimális víz.
Nyitott csapnál viszont órákig folyhat, ha nem vagy otthon.
2021. jan. 22. 09:44
8/17 anonim válasza:
Nem, mert soha nem volt elzárva és már be van vízkövesedve.Cserélni kellene.
2021. jan. 22. 09:45
9/17 anonim válasza:
Nem, fölösleges túlóvatoskodásnak tartom. kb olyan, mintha áramtalanítanád az egész házat minden nap munkába menet előtt csak azért, hogy ne legyen elektromos tűz míg nem vagy otthon. Vagy, ha a gázcsapot zárná el a gáztűzhelynél valaki mindig, amikor nem főz. Ott is elrepedhet a cső és elviheti egy gázrobbanás a házat, mégsem teszi senki ezt.
2021. jan. 22. 09:54
10/17 anonim válasza:
Nálam a használati utasításban konkrétan benne van, hogy legyen elzárva, így nem állok neki vitatni, hogy jogos vagy nem jogos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!