Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » El szoktátok zárni mosás után...

El szoktátok zárni mosás után a mosógéphez tartozó sarokszelepet?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 09:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Nem is ismerek olyat, aki elzárná.
2021. jan. 22. 09:24
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Igen. És másoktól is így hallottam, azért teszem én is.

Állítólag jobb, ha nincs nyomás alatt.

2021. jan. 22. 09:26
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Az elvet tekintve a 2-nek van igaza.

Én sajnos nem tudom megtenni, mert a mosógépen még ott a szárítógép is, egyik oldalán fal van, a másik oldalán szekrény, így nem férek hozzá. De tudom, hogy el kellene zárni.

2021. jan. 22. 09:30
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Mindig elzárom.
2021. jan. 22. 09:35
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Fölösleges. Attól még a csőben nyomás van, ha rendesen működik a szelep és nem ereszt.

#3 ezeknek azért illene hozzáférhető helyen lenni, mert csőtörésnél nem árt ha el tudod zárni.

2021. jan. 22. 09:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen csőtörés esetén el lehet onnan rángatni a gépeket, még csak bele sem kell szakadni, de minden mosás előtt és után - ugye megérted - ezt nem szeretném megtenni.

2021. jan. 22. 09:40
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

5# de csőben minimális víz marad, és ha reped a műanyag hollandi, az minimális víz.

Nyitott csapnál viszont órákig folyhat, ha nem vagy otthon.

2021. jan. 22. 09:44
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mert soha nem volt elzárva és már be van vízkövesedve.Cserélni kellene.
2021. jan. 22. 09:45
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem, fölösleges túlóvatoskodásnak tartom. kb olyan, mintha áramtalanítanád az egész házat minden nap munkába menet előtt csak azért, hogy ne legyen elektromos tűz míg nem vagy otthon. Vagy, ha a gázcsapot zárná el a gáztűzhelynél valaki mindig, amikor nem főz. Ott is elrepedhet a cső és elviheti egy gázrobbanás a házat, mégsem teszi senki ezt.
2021. jan. 22. 09:54
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Nálam a használati utasításban konkrétan benne van, hogy legyen elzárva, így nem állok neki vitatni, hogy jogos vagy nem jogos.
2021. jan. 22. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!