Haupa vagy Wiha ?
Figyelt kérdés
Szigetelt szerszámok. Árban nem nagy eltérések vannak.
Tartósság szempontjából vélemény?
Fogás kényelmes?
2021. jan. 22. 07:04
1/5 A kérdező kommentje:
Ezek mágnesesek?
2021. jan. 22. 07:20
2/5 anonim válasza:
Azt szokták külön jelölni, és van fel és lemágnesező kütyü is külön.
Mindkettő jó. Csavarhúzó fogásnál a lényeg, hogy a tenyérnben lévő rész, ne legyen túl vékony, és elöl kissé csipkés/bordás a jó tekerés miatt. Mindkét márkával elégedett vagyok.
3/5 anonim válasza:
A fogás az "sajátérzés", tök mindegy, hogy más mit gondol...
4/5 anonim válasza:
Nekem mindkettő van. Én a Wihát jobban szeretem csavarhúzókban, a Haupánál meg a fogóit preferálom, talán jobban kézre áll,vagy csak ezt szoktam meg. Ilyen minőségű szerszámoknál a döntés inkább szubjektív. Nézd meg egy szerszámboltban mindkettőt, vedd kézbe, próbáld ki.
5/5 anonim válasza:
Ezt a Haupa nevet épp a héten hallottam először.
Egy drótköteleket árusító üzletben vásároltam,ahol az eladó elég látványosan egy fiókból vette ki,és rakta el a külön tokban tartott drótkötél vágó fogót.
Rákérdeztem,-azt mondta,ez a legjobb márka,és hogy 150(!!!)ezer pénz egy olyan fogó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!