Mi lehet a baja a házi vízműnek?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy van egy házi vízmű arra ugye rá van csatlakoztatva a szivatty. Ha a szivattyút rádugtam a nyomáskapcsolóból eredő dugattyúra akkor eddig működött és normálisan fel is tolta a nyomást, de most valamiért csak tartja a nyomást, illetve ha több, vízes dolgot működtetek, akkor el kezdd süllyedni a nyomás. Ezt akarom megtudni hogy valyon mi lehet a baja? Most hó van, esetleg befagyhatott-e valahol, vagy mi lehet a baja? Egyszer csak leesett a nyomás és ennyi, azóta nem tolta fel. Nyomás kapcsolót most cseréltem rajta, szóval az nem lehet baj. De a szivattyú folyton megy, mert le van esve a nyomás, és nagyon felmelegedett, de ez így nem jó.2021. jan. 17. 15:56
1/2 puritan válasza:
Kedves kérdező!
Ebből a leírásból nagyon nehéz értelmes tanácsot adni.
Az hogy a szivattyú folyamatosan megy, és mégsincs nyomás, arra utal, hogy levegős lehet a szívóág, és nem veszi fel a vizet. Így elég hamar tönkremehet a szivattyúd.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A cső be volt fagyva, így aztán az miatt nem szívta a vízet, nem régen lett kicserélve rajta egy csomó minden, tehát ezért nem értettem a hiba okát, de megnézem és kőkeményen be volt fagyva, így fel lett olvasztva, és most megy ugyanúgy mint eddig, a szivattyú csőve le lett szigetelve.
2021. jan. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!