Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori az manapsag...

Mennyire gyakori az manapsag hogy egy fiatal par ez egyikuk szuleinel lakik es ugy vallal gyereket is?

Figyelt kérdés

En igy nottem fel, szuleim soha nem epitettek hazat hanem a mamanal laktunk.

Nem elek mar Magyarorszagon nem tudom mennyire gyakori vagy normalis ez manapsag.

Annak idejen volt tobb ismerosom is aki ugy nott fel mint en, a jobbmoduak azert kulon voltak a nagyszuloktol, nehanyan meg orokoltek, tehat nagyszuloi hazban laktak de nagyszulok nelkul.

2021. jan. 14. 01:20
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

Én 29 éves vagyok, a volt sulis osztályomban pl senki nem élt nagyszülőkkel.

Biztos hogy vannak és voktak is.

Bár szerintem nem normális dolog.

Minden normális ember vágyik külön életre

2021. jan. 14. 01:41
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Én ezt inkább felelőtlenségnek tartom, a mai fiatal korosztálynál, főleg mert némely esetben felelőtlenség miatt esik teherbe a csaj. Van olyan kollégám aki felcsinálta a barátnőjét, aztán a mindketten otthon laknak, és a srác alig veszi ki a részét a pici gondozásából. Tehát lényegében a szülők nyakára szülte a csaj a gyereket ,akik gondolom kicsit se örülnek ennek. De tudok még hasonló esetről
2021. jan. 14. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

"mindketten otthon laknak"

Saját szüleinknél, tehát a fickó minden alól kihúzta magát, és csak látogatni megy időnként a saját gyerekéhez.

Egy idősödő szülőnek meg nem az y vágya, hogy 50 éves korában is gyereket pesztráljon.

2021. jan. 14. 02:39
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Nagy családi házban még akár meg is oldható. De ha a szülők egy kétszobás panelben laknak, akkor oda senki értelmes nem alapít még egy családot.
2021. jan. 14. 03:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem megszokott ma már.

CSOK miatt nagyon sok új lehetőség van saját otthont szerezni.

2021. jan. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!