Mit jelent az egyéb önálló ingatlan fogalma pontosan, miben más egy lakástól? Fizetési kötelezettségek is módosulnak, vagy csak a nyilvántartásban van változás?
Lakhatásra alkalmas lakás?
Vagy tárólóként funkcionáló pince?
A tulajdoni lapot, csak most olvastam el igazából. Ott az áll, hogy egyéb önálló ingatlan.
Lakhatásra teljesen alkalmatlan.
Az alapító okiratot, őszintén nem igazán tudom értelmezni, de pinceszinten nem ír lakást.
A szervezeti és működési szabályzatra hivatkozva vagyok lakásként fizettetve, ott nem térnek ki 1/1 tulajdoni hányadú különálló pincékre.
Akkor nem lakás.
Mosókonyha szokott lenni az egyéb önálló ingatlan, vagy pince.
A műhely, garázs, iroda, üzlethelyiség az ugye meg van nevezve.
Még az OTÉK nevű törvényt tudod elolvasni, ott pontos építészeti meghatározása van annak, mi milyen ingatlan lehet.
Egyébként ki az, aki lakásként tartja nyilván?...
Hogy lettél tulajdonosa? Ha lakásnak vetted meg, túlfizetted.... A szerződésben is benne kell álljon, mi az ingatlan...
Kifejtenéd, hogy mit jelent a "tulajdonosa lettem" ?
Megvetted? Anélkül, hogy a földhivatali tulajdoni lapot megnézted volna? Vagy hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!