Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a varrógépemnek?

Mi baja lehet a varrógépemnek?

Figyelt kérdés

Loscznik 466-os varrógépet örököltem, kb egy éve volt utoljára használva.

Hiába orsózok jól és fűzöm be a felső cérnát a leírtak szerint, nem hozza fel az alsó szálat. Pedig magát a hurkot megcsinálja a hurokfogó, de nem kapaszkodik bele a felső szál. Mit rontok el? Többszöri próbálkozásra is ez az eredmény, utólag alig bírom kihalászni a forgóból a belefeszült felső cérnát, egy nagy gubanc az egész. Az orsóból a cérna meg meg sem moccan. Csak úgy lóg ott. Pedig behelyeztem az orsótartóba is rendesen és kihúztam a résen. Kb 10-15 centi cérnát hagytam kilógni alul is fent is, majd hátra a talp mögé ahogy kell.

És még az lenne a kérdésem (sosem varrtam még), hogy ez a gép ha sikerül megoldáson ezt a problémát jó otthoni ruha átalakításra (derék beszedés, hossz felvarrás ilyesmi, vékonyabb ruhák, pólók, vagy pulcsik farmernadrág) ? Előre is köszönöm.

2021. jan. 7. 20:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Végre sikerült. Nem megfelelő helyen volt elvezetve az orsóból a szál. Ahogy meghúztam elmozdulhatott. Most nem nyúltam hozzá csak a felső szálat fogtam. Köszönöm mindenkinek.
2021. jan. 8. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
jó varrást! :)
2021. jan. 8. 14:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jan. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!