Én ott lakok:) Szerintem rossz portán voltál,van 1 régi is mellette,már nem azt használják...A környék nagyon jó,minden közel van,de szerintem elég túlárazottak a lakások főleg hogy még a parkolóhelyet is meg kell venned...A mélygarázsba a kaputelefon nem működik,szóval ha nem kapsz kártyát vagy otthonhagyod hivogathatod a portát folyamat,meg ennyi pénzért már elvárná az ember hogy a wellness meg a kis konditerem ne legyen zárva folyamat,vagy a covid vagy amiatt hogy egy lakónak túl hangos és feljelenti őket...Egyébként a mélygarázs úgy van kialakítva,hogy fogalmam nincs ott nagyobb autóval hogy tudnak közlekedni,szerintem nagyon szűkös,meg most újítgatják is,és alig lehet közlekedni normálisan...A legtetején mindenhol elég meleg van,de a klíma megoldja,meg legalább nem látnak át szemből be az egész lakásba,max akivel egy szinten laksz...De ha a pénz nem akadály akkor jó hely,de én azért körbenéznék még a Marina körül épült lakóparkoknál is,hátha ennyiért vannak már jobbak is...
2021. jan. 5. 18:54
2/6 anonim válasza:
ami még kimaradt,hogy anno elloptak a mélygarázsból egy Vespát,szóval "van" biztonsági szolgálat:D
2021. jan. 5. 19:07
3/6 A kérdező kommentje:
Hmm értem.
Melyik portát használják és ők hol vannak egész nap?
Hát tudom igen azt hallottam h túlárazott.
Te egyébként melyik épületben laksz?
Mert A meg B van és asszem az A-ban van az uszoda az amúgy hogy van?
Ha valaki a B ben lakik akkor átjárhat oda?
2021. jan. 5. 21:15
4/6 A kérdező kommentje:
Marina part nem tetszik.
Az nem tetszik benne h vannak házak az oké de kb ennyi olyan mint egy sziget tele házzal de amúgy nincs ott semmi xd
2021. jan. 5. 21:18
5/6 anonim válasza:
A sorompó felöli közelebbi ajtónál van a porta,én a B-ben lakok,gondolom az A is ugyanez lehet:D Külön ajtó van mindkét épületben,nem tudsz átmenni a másikba ha nincs ott ismerősöd.
2021. jan. 5. 22:01
6/6 A kérdező kommentje:
És a garázsból sem? :D
Amúgy te mennyire vagy közel a 8.emelethez?
Mert ha közel laksz akkor vannak tapasztalataid gondolom.
Mióta laksz ott?
Azt hallottam hogy a meleg víz meg a fütés nagyon drága
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!