Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a RiverLoft...

Mi a véleményetek a RiverLoft lakásokról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nézegetek most lakásokat ott és van egy ismerősömnek egy lakása jó áron.

Nagyon megtetszett maga a hely.

Viszont ami nem tetszik hogy a 8. Emeleten lenne a lakás, ami a legteteje ugye.

Nem lesz ott nagyon meleg nyaranként?

Illetve láttam kiírva hogy biztonsági szolgálat van, viszont én nem láttam senkit csak ott volt az íróasztal stb.

Mondjuk csak 1x voltam mindössze ott.

#meleg #lakás #nyár #hő #RiverLoft #8.emelet
2021. jan. 5. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Én ott lakok:) Szerintem rossz portán voltál,van 1 régi is mellette,már nem azt használják...A környék nagyon jó,minden közel van,de szerintem elég túlárazottak a lakások főleg hogy még a parkolóhelyet is meg kell venned...A mélygarázsba a kaputelefon nem működik,szóval ha nem kapsz kártyát vagy otthonhagyod hivogathatod a portát folyamat,meg ennyi pénzért már elvárná az ember hogy a wellness meg a kis konditerem ne legyen zárva folyamat,vagy a covid vagy amiatt hogy egy lakónak túl hangos és feljelenti őket...Egyébként a mélygarázs úgy van kialakítva,hogy fogalmam nincs ott nagyobb autóval hogy tudnak közlekedni,szerintem nagyon szűkös,meg most újítgatják is,és alig lehet közlekedni normálisan...A legtetején mindenhol elég meleg van,de a klíma megoldja,meg legalább nem látnak át szemből be az egész lakásba,max akivel egy szinten laksz...De ha a pénz nem akadály akkor jó hely,de én azért körbenéznék még a Marina körül épült lakóparkoknál is,hátha ennyiért vannak már jobbak is...
2021. jan. 5. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
ami még kimaradt,hogy anno elloptak a mélygarázsból egy Vespát,szóval "van" biztonsági szolgálat:D
2021. jan. 5. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Hmm értem.

Melyik portát használják és ők hol vannak egész nap?

Hát tudom igen azt hallottam h túlárazott.

Te egyébként melyik épületben laksz?

Mert A meg B van és asszem az A-ban van az uszoda az amúgy hogy van?

Ha valaki a B ben lakik akkor átjárhat oda?

2021. jan. 5. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Marina part nem tetszik.

Az nem tetszik benne h vannak házak az oké de kb ennyi olyan mint egy sziget tele házzal de amúgy nincs ott semmi xd

2021. jan. 5. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
A sorompó felöli közelebbi ajtónál van a porta,én a B-ben lakok,gondolom az A is ugyanez lehet:D Külön ajtó van mindkét épületben,nem tudsz átmenni a másikba ha nincs ott ismerősöd.
2021. jan. 5. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:

És a garázsból sem? :D

Amúgy te mennyire vagy közel a 8.emelethez?

Mert ha közel laksz akkor vannak tapasztalataid gondolom.

Mióta laksz ott?

Azt hallottam hogy a meleg víz meg a fütés nagyon drága

Ez mennyire igaz.

Illetve bérelni megéri ott lakást?

2021. jan. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!