Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehajtjátok a vécéülőke...

Lehajtjátok a vécéülőke fedelét vagy nem?

Figyelt kérdés
Nálunk az a szokás, hogy lehajtjuk a fedelet használat után, de ha bárki jön hozzánk vendégként és használja a vécét, utána mindig felhajtva hagyja. Vagy ha én megyek máshoz ott is úgy látom, hogy fel van hajtva, az alsó perem része is és a teteje is. Csak nálunk szokás lehajtani a fedelet?
2010. aug. 13. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:

nálunk sem szokás. 2féle illatosító is van benne, nem büdös, nem koszos, miért hajtogassam???

más ötletem is van a testmozgásra...

az ülőke mindig le van hajtva, a tető szinte sosem.

de ismerek egy srácot, aki még a hotelszobájában is lehajtotta, mert otthon úgy szokta meg.

2010. aug. 13. 14:23
 2/7 anonim válasza:
Mindig le van hajtva én gusztustalannak tartom, hat tátog. A fengsui szerint is le kell hajtani, különben az életerő lefolyik.
2010. aug. 13. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sosem hajtom le a fedelét, és bizony jártam már úgy, hogy vendég volt nálam, aki lehajtotta, én meg éjjel félálomban kimentem pisilni, és csak az utolsó pillanatban kapcsoltam, hogy a lehajtott fedélen üldögélek.
2010. aug. 13. 14:46
 4/7 anonim válasza:

Mi is mindig lehajtjuk! :D

szerintem is gusztustalan,ha bemegyek és ott tátong a WC,mintha pottyantós lenne :D

2010. aug. 14. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sosem hajtom le. Minek? Jártam már úgy máshol, hogy nem volt villany éjjel és amikor leültem, akkor vettem észre, hogy le han hajtva. Szerintem egyáltalán nem olyan, mint egy pottyantós :D
2010. aug. 14. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindig lehajtjuk.Először azért, mert gusztustalan, hiába tiszta akkor sem higiénikus.A másik, egyben a fürdővel.

Hallottam már olyat panelban is, hogy patkány kandikált ki a wc-ből,emeleti lakásban:)

2010. aug. 14. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem lehajtani, mert undorítónak tartom, ha nincsen, a családunkban viszont csak én gondolom így. Néha még azért veszekednek velem, hogy miért kell ezt csinálni. mintha olyan nehéz lenne felhajtani... 15/L
2011. okt. 21. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!