A sütőknek/tűzhelyeknek tartozékuk a tepsi?
Most állok lakásfelújítás s egyben új tűzhely/főzőlap vásárlása előtt.
Egyelőre sztétnézek, és érdeklődöm minden iránt, szeretném jól körbejárni a dolgokat, mert mindez jövőre a lakásfelújítási támogatásból valósul meg.
Ezt a tepsit azért kérdeztem, mert nekem még egy ezer éves villanytűzhelyem van, amit a lakással együtt vettem, s persze ilyen kisebb tepsiket vettem bele, de pogácsát mindig abban a két tepsiben sütök - amiből az egyikről kiderűlt, hogy nem is tepsi, hanem zsírfogó! - ami magával a tűzhellyel volt, és a síneken csúszik be.
E két tepsi mérete pont tökéletes az én standard pogácsa-recept mennyiségemhez. :)
Pogácsához és egyéb aprósüteményhez nekem ez az IKEA sütőlap vált be a legjobban! Nem tudom, lehet-e még kapni, de tán 1600 ft volt. Három darabom is van belőle. [link]
Egy mozdulattal lecsúsztathatóak róla a pogik, apró sütik, egyenest a tálba.
Ó köszönöm, ez tetszik. :)
Meg is nézem az AEG sütőket,mert már úgyis egy AEG indukciós főzőlappal szemeztem. Együtt biztos nagyon jól fogják magukat érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!