Csatornaszag a mosókonyhában. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Kertes házról van szó. Ma vettem észre a szagot. Hozzá kell tenni, hogy nemrég költöztünk be. A költözés után mindent átmostam, napi öt-hat adagot, akkor nem volt szag. Azonban, most már egy hete nem mostam, és ma amikor lementem, nagyon kellemetlen volt. A mosókonyha a pincében található. Ebben a helyiségben fut össze a ház egész csőhálózata is. A szag a padlón lévő egyetlen lefolyó környékéről jön. A lakótérben szerencsére nem érződik, csak a mosókonyhában. Meg fogom nézetni szakemberrel, de már csak év elején tud jönni valaki. Átmeneti megoldási javaslatokat kérnék. Öntsek bele lefolyótisztítót, vagy mit tegyek?2020. dec. 26. 19:38
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezentúl ezt fogom tenni én is.
2020. dec. 27. 15:58
13/18 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, a víz töltögetése segített a dolgon. :)
2020. dec. 28. 18:41
16/18 anonim válasza:
Valamint 30 40ml teafaolaj csodákra kepes
17/18 anonim válasza:
Már azt hittem megint büdi van. Huzz már innen az olajaiddal! Mindenhova beírod
18/18 anonim válasza:
Én? Dehát mièrt? En is azt szoktam önteni a lefolyóba, pedig alapvetően domestos párti vagyok. Más olajat nem használok :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!