Baxi kazán furcsa hangot ad. Utalhat komolyabb gondra?
Figyelt kérdés
Első tünet az volt, hogy nem vette figyelembe a termosztátot, hanem folyamatoan fűtött. Ez egy újraindítás után megoldódott. Ezután, egyszercsak fürdés közben (melegvizet is ez adja), leállt és E 03 hibát írt ki. Resetelés után ez is megszűnt. Most, ha elzárjuk a melegvizet, vagy kikapcsoljuk a fűtést, kicsit kb fél percig szuszogó, sercegő (mintha levegő lenne benne) hangot ad. Ezt mi okozhatja? Nem tud kigyulladni? Meg fogom nézetni szerelővel de sajnos idén már kb egyik sem akar dolgozni, nincs időpont.2020. dec. 23. 09:52
11/18 anonim válasza:
A kérdés helyesen:
Baszki, a kazán furcsa hangot ad. Utalhat komolyabb gondra?
13/18 A kérdező kommentje:
Tudna valaki szakembert ajánlani? Eddig akiket hívtam, senki sem ért a Baxihoz... (Budapest)
2020. dec. 28. 13:48
14/18 anonim válasza:
Nézd meg a kéményt, mert az e3 füstgáz presszosztát hiba a baxinál, lehet beleesett egy madár
16/18 A kérdező kommentje:
Társasház sajna, nem tudom megnézni a kéményt, gőzöm nincs hogy működik. Baxi Eco 5 Compact
2020. dec. 28. 14:09
17/18 anonim válasza:
A kémény tisztító ajtó nálad kell lenni a lakásban, az aljzattól kb 40-50 cm magasságban keresd. Ezen kívül tölts rá a rendszerre lehet pici a nyomás, el szokott romlani a nyomásmérő óra, engem is szivatott már meg.
18/18 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi!
2020. dec. 28. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!