Milyen fűtést ajánlotok? Melyik lenne a legjobb az adott szituációban?
Jelenleg egyedül élek egy emeletes családi házban (oldalfalai és lapos teteje is szigetelve van).
A földszinten tartózkodom, ott van egy ilyen nyitott szoba-konyha rész (kb 24 m2).
Radiátorok vannak, de az egész házat nagyon nem érné meg fűteni, mivel én csak ebben a két helyiségben tartózkodom + a fürdőszobában este.
A szoba-konyha részben van egy 3,5 kw-os klíma (Midea) ami fűtésre és hűtésre is alkalmas.
Klímával érné meg jobban fűteni? Vagy jobb lenne beszerezni egy kandallót, venni fát és abban fűteni? Ti mitévők lennétek a helyemben?
Hasonlóban lakom.
Csak azt a részt fűtöm amiben lakom, a többit lezártam.
Mivel úgy tűnik, hogy a nagy hidegek már megszűntek az általános felmelegedés miatt és a tél is csak egy-két hónapig tart ráadásul enyhe, ezért jövőre kiépíttetem a H tarifát és légkondival hűtök majd.
Ennél olcsóbban nem tudod megoldani.
Az sem mindegy, hogy szarakodsz a fával, a kosszal meg a hamuval, vagy csak megnyomod a távkapcsoló gombját.
Avagy pl. wifivel a telefonodon bekapcsolod a fűtést amikor elindulsz hazafelé.
Miért kellene radiátorral az egész házat fűteni?
Kinyitod ami kell, elzárod amelyik nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!