Milyen színek "trendik" mostanában a háló/nappali szobához?
Bocsánat, nem akarok offolni, de miért nem onnan közelíted meg a kérdést, hogy mi tetszik NEKED???
Amúgy divatosak a pasztell színek, a barack, a rózsaszín, a rózsaszínhez közelálló "hússzín" stb stb.
De első körben Neked tessen, utána foglalkozz azzal, hogy divatos-e?
Fehérrel, vagy finom pasztell színnel nem tudsz mellényúlni.
bocs, de tökömön jön már ki ez a lila mánia!
tudom, hogy nem én vagyok a mérvadó, de sztem pár év alatt nagyon meg lehet unni.
mostanában divatos az is, hogy az egyik falat tapétázod, valami mintás, dizájnos cuccal, és a többi falat pedig olyanra fested, ami a tapétán is megtalálható szín. összhang, de mégsem unalmas.
vagy lehet csak festeni is hasonlóképpen: az egyik fal erős szín, a többi pedig ennek halvány árnyalata.
a zöldet pártolnám.
nézd meg a dulux honlapját, ott van egy csomó ötlet és szín.
A lila nekem se tetszene (nő vagyok), egyébként az én majdani saját hálószobám falára képet fogok festeni, óceánt, naplementét, csillagos eget, pálmafát...
Neked nincs fantáziád és önálló egyéniséged, ha képes vagy a divattól függővé tenni, hogy nézzen ki a saját otthonod. A párod legalább meg tudja mondani, ami neki NEM tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!