Hol tudok olyan paplant és párnát venni, amelyik nem "ráz"?
JYSK-ben vettünk, de ez borzasztó. Állandóan ráz, ha csak átfordulok az egyik oldalamról a másikra, csak úgy világít a sötétben, száll a hajam tőle, nem tudom megsimogatni a macskát anélkül, hogy ne rázna szét. Idegesítő.
Milyen anyagból kell venni?
Szívesen!
Addig is, míg nem veszel másikat, vagy tiszta pamut ágyneműt, addig szórd be antisztatikus spray-el.
Ismét szívesen!:)
Ezt a beszórogatást célszerű megismételni, mindig amikor huzatot cserélsz, mert nem örökre ad védettséget.
Valami angol cikkben olvastam, hogy fémvállfát kell mindkét felületén végighúzni egyszer-egyszer, hogy elvezetődjenek a töltések. Persze nagy kérdés, hogy ez mennyi töltéstől szabadítja meg és hogy utána ha szanaszét forogtad magad alatta, majd kiszállsz nem sülsz-e újból ki ha valami fémtárgyat megfogsz.
Szerintem mondjuk alapvető lenne, hogy erre még a legolcsóbb ágyneműknél is odafigyeljenek, hogy ne tudjon feltöltődni statikusan, plusz hogy ne legyen büdös és a bőrödet se irritálja.
9.: Ha nem vagy poratka-allergiás, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Nekem a toll a kedvencem.
Allergén a tojás és a glutén is, mégis az emberek többségének nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!