Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudok olyan paplant és...

Hol tudok olyan paplant és párnát venni, amelyik nem "ráz"?

Figyelt kérdés

JYSK-ben vettünk, de ez borzasztó. Állandóan ráz, ha csak átfordulok az egyik oldalamról a másikra, csak úgy világít a sötétben, száll a hajam tőle, nem tudom megsimogatni a macskát anélkül, hogy ne rázna szét. Idegesítő.

Milyen anyagból kell venni?

2020. dec. 15. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi műszál, csak pamut legyen a paplan gyári huzata és a te ágynemű huzatod is. Akkor kizárt, hogy rázzon, még ha műszál töltetű is.
2020. dec. 15. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. dec. 15. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen!

Addig is, míg nem veszel másikat, vagy tiszta pamut ágyneműt, addig szórd be antisztatikus spray-el.

[link]

2020. dec. 15. 17:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Köszönöm szépen, ment a zöld.
2020. dec. 15. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Ismét szívesen!:)

Ezt a beszórogatást célszerű megismételni, mindig amikor huzatot cserélsz, mert nem örökre ad védettséget.

2020. dec. 15. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem hiszem hogy a spray ágyneműnèl érne valamit.Mindenképp a műszálat kell mellőzni.
2020. dec. 15. 20:12
 7/12 anonim válasza:

Valami angol cikkben olvastam, hogy fémvállfát kell mindkét felületén végighúzni egyszer-egyszer, hogy elvezetődjenek a töltések. Persze nagy kérdés, hogy ez mennyi töltéstől szabadítja meg és hogy utána ha szanaszét forogtad magad alatta, majd kiszállsz nem sülsz-e újból ki ha valami fémtárgyat megfogsz.

Szerintem mondjuk alapvető lenne, hogy erre még a legolcsóbb ágyneműknél is odafigyeljenek, hogy ne tudjon feltöltődni statikusan, plusz hogy ne legyen büdös és a bőrödet se irritálja.

2021. szept. 10. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Kis tollas kell pamut huzattal.
ápr. 17. 01:54
 9/12 anonim válasza:
Tollas az allergén mint állat. Tencel az "rázás" szempontból is jobb. Merthogy nem ráz.
ápr. 17. 23:53
 10/12 anonim ***** válasza:

9.: Ha nem vagy poratka-allergiás, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Nekem a toll a kedvencem.

Allergén a tojás és a glutén is, mégis az emberek többségének nem árt.

ápr. 18. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!