Bambusz paplant milyen mosószerrel érdemes mosni? Kinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
Wash Taps hipoallergénre vagy DM sensitive-re gondoltam. Nátrium perkarbonátot (másként folttisztító só vagy oxigénes fehérító) használt valaki rendszeresen bambusz ágynemű vagy bambusz pelenka mosáshoz?
Esetleg más javaslat?
2018. febr. 9. 18:16
1/3 anonim válasza:
Ez cikis, mert enzim tartalmú mosószerrel nem lehet. Ugyanis szèteszi a bambuszt a legtöbbje. Viszont az van minden mosószerben ma már. Az ilyen mosható pelenkákat ezèrt mosószódával, mosódióval ès hasonlókkal mosható. Èn mosószódát használtam mert az legalább tisztít. Oxigènes fehèrítők sztem jók.
2/3 anonim válasza:
Ebben az írásban az enzimmemtes mosószerekről van szó, szerintem hasznos neked is. [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat! Tényleg hasznos a link.
2018. febr. 11. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!