Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám befűteni a lakást?

Hogyan tudnám befűteni a lakást?

Figyelt kérdés

Egy 50 m2-es tégla lakásról van szó, de régi faablakok vannak, és nagyon beengedik a hideget, és már majd megfagyok.

3 konvektor van, az egyik a szobában, a másik az ebédlőben, a harmadik a fürdőben, az előszobában nincsen semmi, pedig szerintem oda is jól jönne...

A szobában állandó 19 fok van, azt jól befűti, de a konyhában és a fürdőben eddig még nem volt bekapcsolva álladóan (nemrég költöztem), mert mindig megy, szinte 5 percenként bekapcsol.. tehát általában a szobában vagyok, be van csúkva az ajtó, a szobán kívül pedig 14 fok van kb...

Fürdéskor még bekapcsolom, akkor felfűti.

Igazából felfűtené szerintem, meleg lenne, viszont állandóan megy, nem fogom tudni kifizetni a gázszámlát... Mit kéne csinálnom? Hagynom kéne 1-2 napig folyamatosan, hogy menjen, hogy átmelegítse a lakást? Nem tudom lenne -e értelme, mert az ablakon meg szivárog be a hideg...

Köszönöm.

2020. dec. 1. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most ez a hideg még 2 napig tart, utána olyan meleg lesz, hogy az őrlángot is kikapcsoljuk.:)
2020. dec. 2. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem piros a láng? Mert akkor poros a konvektor. Az is sokat számít.
2020. dec. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!