Medence zöldes vízét mivel lehetne gyorsan megtisztítani? A víz újratöltésen kívül?
Vegyél algaölő folyadékot és az utasításnak megfelelően adagold a vízhez. Minden belepottyant hulladékot (fűszál, falevél, stb.) azonnal szedjél ki, ha bomlásnak indul, rontja a víz minőségét. Rendszeresen adj a vízhez pelyhesítőt (az apró, lebegő piszkot nagyobb szemcsékké "összeragasztja", hogy fennakadjon a szűrőn). Járasd a szűrőt legalább fél napig. Állítsd be a víz ph-értékét és adagolj klórtablettát (úszó adagolóba tehetsz egy óriástablettát, az a vízmennyiségtől függően 1-2 hétig elég). Ennyitől ki kell tisztulnia a víznek.
Ezután is mindennap kapcsold be a vízszűrőt és 2-3 naponta ellenőrizd a ph-t, rendszeresen adagolj klórt és pelyhesítőt. Mindig kristálytiszta lesz a vized.
Nekem 7 éve van a kertben egy medencém előfordul h bezöldült sok eső után...én mindig öntök bele hipót
igen először én is féltem h baj lesz belőle de abban a hígításban már csak a zöldet öli meg az emberre nem ártalmas
próbáld ki nekem bevált:)
Algaölő szer, bárhol kapható (pl. Tesco).
Ne hipót, ha lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!