Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ágyat rendelni Emagról?

Ágyat rendelni Emagról?

Figyelt kérdés
200000Ft körül van az ágy matraccal viszont semmi véleményezés nincs róla és nem az Emag forgalmazza, mindenképpen rendleni akarok, vagy tud valaki megbízhatóbb oldalt?

2020. nov. 25. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Belinkeled az ágyat?

Jysk, XXXLutz, Ikea, Mömax... ezek nevesebbek, és a Jysk és az Ikea oldalán is szoktak lenni vélemények, az XXXLutznál azt hiszem nincs véleményezős szekció, Mömaxnál meg nem tudom. Mindenesetre szerintem megéri körbenézni, hogy mit találsz.

Mondjuk én ágyat egybe matraccal nem vennék, max. a matracnak külön meg van adva a neve, és rá lehet keresni neten. Meg a matracot tényleg jó kipróbálni. De ha nem is, akkor is a vélemények az ágykeretnél és a matracnál is jól jönnek.

Szerintem matrac szempontjából a Jysköt érdemes megnézni, ár-érték arányban azok jók.

2020. nov. 25. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Így látatlanban nem rendelnék ágyat, pláne nem matraccal, mert azt mindig ki kell próbálni mennyire kényelmes neked. Bútorlapos ágykeretek némelyike rettentő gyenge szerintem, mert kispórolják belőle az anyagot, tele vannak 15mm-es lapokkal.

Én az ágykeretet magamnak csináltam,full 18-as bútorlapból, na az masszív, két Möbelixes ágyraccsal, és 2db 90x200-as Jysk Gold F85-ös matraccal, olyan 220 ezerben állt meg, de az nem is nyekereg.

2020. nov. 25. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az ágy lett volna de már néztem a bútor7 oldalon, talán az megbízhatóbb oldal, ott is az ágyhoz jár a matrac az ingyenes az élkeretes extra rugós és van még az erősített ortopéd bonell rugós +35000-ért és mellette lehet még választani az ortopéd szivacsosat az +30000 Ft lenne, viszont nem szeretem a túl kemény ágyat se de olyan matracot se akarok ami pár hónap után besüllyed, úgyhogy nemtudom melyik lenne a legjobb megoldás matrac szempontból se és ha műbőrt rendelek hamar le kopik viszont nagyon szép ágy amúgy

2020. nov. 25. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ööö

ágyat csak akkor rendelj, hogy ha nem jó, akkor nem esik zokon a visszaküldés költsége. Mert az árát a terméknek visszafizetik. De az utaztatást te állod.

2020. nov. 26. 13:49
 5/5 anonim válasza:
Tesztelni nem tudod, és átvételkor fizess
2020. dec. 16. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!