Szerintetek érdemes lenne rendelni emagról trambulint?
Emagrol semmit sem szabad rendelni. Tapasztalat! Rossz roman ceg (nem is lenne baj a nemzetiseg ha nem olyan lenne amilyen, azota roman cegtol rajottem semmit nem szabad). 2x is atvagtak, az adataimat nem kezelik jol, nem ertesitenek semmirol, nemem kell utana jarni akkor is 2 orakat kell telefonalni. Azt irjak van megrendeled pont elfogy neked, kozben hitelt mar felvetted ra mert azt persze elotte kell, utana azt se intezik h lemondjak.
Insportline oldalat vagy tacticsportot tudom ajanlani! Ok megbizhatoak es minosegiek! :)
23/F
Én mást rendeltem az emagról, nem volt semmi probléma, sőt rendkívül gyorsan megjött a rendelésem, talán 2 nap ha volt.
Amiket az első írt, nem tudom, mik lehetnek, mert az életben nem hallottam még róluk. Nekem az ilyen névtelen oldalak egyáltalán nem megbízhatók.
A tacticsport valoban nem tul hires, legalabbis en sem hallottam rola, asszem meg capetan sport neven is fut, külön oldalon, de ugyan az. Ha nem ezek, valami mas neven, mert mikor voltam nalunk rendelest atvenni, mondtan, hogy magyarországon csak ez a 2 ceg forgalmazza az adidas uj sulymellenyet, es mondtak hogy az a masik is ok :D egyebkent megbizhatoak, azert ajanlottam, nyilvan. Insportlinet pedig lenonanezni kicsit eros, tobb aruhazuk is van, egyik ujhegyen, a tobbit heky szerint nem tudom. Hasonlatos a Sports Directhez. Ott viszont nem tudom hogy arulnak-e trambulint. Ezek hasonlo helyek, mert rendes markakat arulnak jobb aron mint mashol. Sot S.D. angliai boltja meg kedvezobb aru vokt szallitassal egyutt is anno, manapsag nem tudom.
By The Way, az emag mitol lenne kevesbe noname? Par eve feltorekedett online piacter. Nem is vallalnak semmire felelosseget, ok nem bolt, ok nem márka, mindossze feluletet biztositanak es jutalekot huznak beloluk nyilvan. Az alza is ilyen, csak az mukodik, mert az nem roman, hanem cseh, es ha bajod van visszairnak, felhivhatod oket 2pen belul felveszik tekefont. Emaggal oras beszelgeteseim voltak.
De akkor leirom diohejban:
Rendeltem 2 eve black fridaykor tobb dolgot is es koztuk egy laptophatizsakot. Minden megerkezett kiveve a hatizsak.
Mondom mi a fene.
Felhivom oket, majd kozoltek, hogy megrendeltem, de nem vokt annyi ahanyan megrendeltek es nekem pl mar nem jutott.
Semmi jelzes, semni email hogy nem jon a zsak. A penzt ugyan visszautaltak, de eszre se vettem, a hivad utan neztem meg, hogy 15ezer visszaérkezett se szo se beszed. Nekem viszont nem a penzemre volt szuksegem, hanem a taskara. De megrendeltem mashonnan talan Aquatol 2 nap alatt megjott, hasonlo arban mint az emagos "akcios". 1. Ez meg kis dolog volt.
Tavaly oktoberben megrendeltem toluk egy 600ezer forintos Asus laptopot. Megfogadtam hogy tobbet nem rendelek toluk, de ott nagyon nagyon jo arban volt es 0%THM reszletfizetesre kvazi. Hitelt fel kellett venni. Akcios volt, volt nem jelzett mennyisegu darab. Felvettem a hitelt, nagy nehezen cofidis sem volt sietos, eltelt kb 4 nap mire sikerult felkeresniuk videoegyeztetesben. Eltelt 1 het, nem keres az emag. Eltelt 2, semmi. Mondom 3. Heten irok emailt. Semmi valasz. November van, laptop sehol, gepem eladtam mar, hitelt mindjart be kell fizetni, dolgozni nem tudok, dolgaimat tárolni nem tudom, jatszani nem tudok, eletem sincs. Felhivom oket november kozepen, 1 orat varok mire hajlando felvenni, kereken 1 oran at hallgattam a jo kis zenejuket, kicsit sem idegesit fel most sem visstagondolni ra. Kozli a csavo annyian megrendeltek hogy nincs, de majd gyart a gyarto.
Na most kerdesem, az mi a fene, hogy meg tudjak rendelni mondjuk 20an azt a termeket amibol van 5 db???? Fel eletemnyi hitelt felveszek, es nem is kozolnek semmit?
Eltelt 2 ora irt emailt a csavo hogy nem gyartja a gyarto, ezt en mar csak este 6kor lattam, akkor hiaba csörgettem 46 percen keresztul senki nem vette fel.
Irtam emailt hogy akkor egy picit tobbet tudo gep legyen helyette (amit felajanlott 2 gepet), ugyan abban az arban, pont ugyan abban a hitelkonstrukcioban.
Semmi valasz masnap reggel 10ig. Felhivom, csaj veszi fel 20p utan, mondom válaszoltam. Mondja a lany hogy a csavo intezi. Mondom oke es o mikor ohajt befaradni dolgozni mikor reggel 8 ota bent ulnek. Mondja a csaj h bent van es h intezi majd, momdom ok. Du 2 meg mindig semmi. Felhivom, felveszi a csavo kozli h nem lat semmi emailt. De megvan az emailcimem is, telefonom is, a csaj elv szolt is neki h reagaljon es ha nem latja nem kepesek szolni? Kezdem felhuzni magam ujra...sok keresetlen szot kihagyok most a gyakori moderatorok kedveert es hogy ez a komi megmaradjon hogy lassatok milyen jo az emag...
Na mondom akk most teloban intezzuk el. Ok. Ok az uj gep, minden ok. De megkerdi a fonoket. Mondom ok. Erre kitalaljak hogy bar a mi szerzodesunkben PC a targy megnevezese nekik a cofideissel modell szam van megadva, tehat ha a mostani laptopot, amibol 2 db van meg akarom venni, mondjsm le az elozo hitelt, vegyem fel ujra 3-6 nap alatt a masikat, ok azt feldolgozzak 1-2 het alatt es akkor januarban postazzak is a gepet, mar ha jut nekem.
Azt hiszem nem kell elmeselnem, amiket ezek utan kozoltem főhősünkkel. Majd azt mondtak intezik a hitelem lemondasat, mej termeszetesen nem tortent meg, sot utolag kiderult, hogy ok meg a cofidisnek sem szoltak h amugy az eredeti laptop sehol nincs es nem kene elkezdenem fizetni a reszletet. Ugyhogy egy nagy vicc pont kom ez az emag gyerekek!!!!
Ilyen nincs hogy meg lehet rendelni sot hitelt felvenni arra ami nincs is!!! Meg mi az hogy nekem nem jutott? Miert nem masnak nem? De ilyen jincs hogy tobben rendelik meg!!!! Mint amennyi van! Ha meg igen akkor suru elnezesek es engesztelesek kozepette kell kielegitsenek, hat itt meg annyit se mondtak hogy fapapucs!
Meg kozosulnek felvenni a telefont, azt mondja teloba 2 perv megkerdem a fonokot es 25 percet varatott akkoris hatha leteszem es hagyom oket a fenebe!!!!
Vicc. Com! Es azert mondtam h azert ilyen, mert roman, mert mar tobb roman online cegfel megszívták ismeroseim. Alza az cseh v lengyel v banom is en, de minosegi pl, tudjak hogy kell. Emagnak mar a reklamjaitol fejlovest kapok, hogy hogy tud igy mukodni egy ceg!!! Gyalazat!!!! Nem reszletezem mit tennek az egesz ceggel es az osszes allalmazottjaval egytol egyig! Koszonet nem lenne benne, csak amennyit en is koszonhetek nekik!
Es hat igy esett hogy vegul a laptop. hu- tol vettem februarban laptopot, ugyan igy 0thm reszlet es minden jo, az tudott mukodni, mm mint ceg. Ez az emag egy...fuh.
Bocsi ha van helyesirasi hiba nincs az az isten hogy 30 perc telon gepeles utan ujra olvassam most éjjel 11kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!