Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mások is undorodnak a panelektől?

Mások is undorodnak a panelektől?

Figyelt kérdés

Tini koromig abban eltem, hiaba tartottak tisztan a szuleim folyton budos volt es levegotlen, hallottuk a szomszedokat, ha kinéztem az ablakon csak a telepet lattam, az egesz csovezese borzaszto volt ha lehuzza mas a wct azt hallom masik lakásból.

Undorito prolitartályok.

Szerencsere mar elköltöztünk, de nem ertem miert lakik ebben barki. Miert nem bontják le?

2020. nov. 23. 18:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor épült, akkor modern volt és a célnak megfelelt. Nyilván arra kellett hogy minél gyorsabban minél több új lakás legyen.

Elbontani nem tudod csak úgy, hiszen rengetegen élnek lakótelepeken és nem tudnád őket máshol elhelyezni jelenleg.

Nyilván azért élnek emberek ilyen helyeken, mert ez az amit megengedhetnek maguknak. Egyébként nem olyan rossz, csak sok múlik a lakóközösségen és a műszaki dolgokon

2020. nov. 23. 18:36
 2/21 anonim ***** válasza:
Túlnépesedés.
2020. nov. 23. 18:41
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem, soha nem undorodtam tőle. Évekig éltem panelben, de sosem tapasztaltam, amiket írsz. Hatalmas ablakokon áradt be a fény, gyönyörű park volt előttünk, tavasztól őszig állandóan madárcsicsergésre ébredtünk. A szomszédokat szinte soha nem hallottuk, mondjuk nem is laktak lumpenek ezekben a házakban, akkoriban a beugró is elég komoly összeg volt, és fenntartani sem lehetett volna minimálbérből.
2020. nov. 23. 18:45
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőm vett 2, egymás melletti lakást. Fullra le hangszigeteltette, és olyan panorámás csodalakás lett belőle, hogy agyadat eldobod.
2020. nov. 23. 19:31
 5/21 A kérdező kommentje:
utolsó, melyik lakotelepen laksz? én a 17.kerületben
2020. nov. 23. 19:31
 6/21 anonim ***** válasza:
Barátnőm lakott, Kelenföld-városközpont.
2020. nov. 23. 19:36
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Én is lakótelepen nőttem fel, és én sem tapasztaltam azokat amiket írtál kérdező. Pedig 10 emeletes házban a 10-dik emeleten laktunk. Gyerekként szerettem ott lakni, mert sok barát volt közelben, és élveztem a napfény amikor besütött a nap. Felnőttként külföldön élek, egy tipikus angol sorházban. Még azt is hallom ha a szomszéd elfingja magát. Ha szembe szomszéd curryt főz, az egész utca bűzlik. Pedig a környék kimondottan jó helyen van.
2020. nov. 23. 20:05
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Ezeknek a fele előítéletnek tűnik a panelekhez képest. A nagyon régi építésűek lehet ilyenek voltak, de én is találkoztam már jó panellal.
2020. nov. 23. 20:07
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

Amikor az utcáról ránézek egy 10 emeletes panelre, valahogy mindig az jut az eszembe,

hogy ha valaki pl. a fszt-en ül a wc-n, akkor van még pont felette 9 csupasz segg amikből potyog a szar a feje felett.

2020. nov. 23. 21:28
 10/21 anonim ***** válasza:
De akkor ilyen alapon ez is egy "panel": [link]
2020. nov. 23. 21:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!