Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnám egy kicsit felmele...

Hogy tudnám egy kicsit felmelegíteni a lakást, ha nincs fűtés?

Figyelt kérdés

Októberben kitalálták, hogy az egész társasház gázvezetékeit fel kell újítani. Fene tudja, hogy ezt miért nem lehetett nyáron elvégezni, vagy legalább következő tavaszig csúsztatni, de ez van.

18 foknál még oké volt, de most 15 fok van, és ezt már beöltözve sem bírom.

Van egy hősugárzóm meg egy kicsi elektromos radiátorom, de szar az elektromos hálózatunk, így csak alacsony teljesítményen mehet az egyik. A lakás belmagassága meg bazinagy, olyan 6 méter körül van.

Melegvíz szerencsére van, jelenleg egy forró vizes palack van a köntösöm és a vastag pizsi között, ez egyelőre jó.

Holnapután elvileg lesz gáz (illetve csak ellenőrzést ígértek, meg "ha nem jutunk be minden lakásba akkor még csúszunk") addig valahogy tudnék javítani a helyzeten?

Köszönöm!

2020. nov. 16. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Gázkályha? Nekünk van egy Siesta és egész jól tud fűteni. 30 ezer forint alatt meg lehet venni és gázpalackkal működik.
2020. nov. 16. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaz még én sem próbáltam ki, de az infrapanel is jó megoldásnak tűnhet. Keveset fogyaszt, és a tárgyakat melegíti, ezáltal kisebb hőfok is kellemes melegérzetet ad. Vagy tudom ajánlani az olajradiátort, 600 wattot fogyaszt és egész jó meleget tud csinálni a környezetében. (Mi kettőt használunk 25m2-en, jól felfűt, bár még nagy hidegben nincs tapasztalatom vele. Közvetlen mellette viszont tényleg jó meleg van, én fázós vagyok, szóval volt már hogy mellette gubbasztottam :D)
2020. nov. 16. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

Gyertya!

Kis lakótelepi szobában 1 szál gyertya 1 óra alatt +1 fokot csinál.

2020. nov. 16. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

"Kis lakótelepi szobában 1 szál gyertya 1 óra alatt +1 fokot csinál."

Hát igen. Nulla fokból +1 fokot csinál egy óra alatt. Nade az még bazi hideg :-)

2020. nov. 16. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

"VirágCserép alá gyertya?"

Kézmelegitőnek még jó lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=SRwtaiDbezI

2020. nov. 16. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

14: Milyen 0 fok??? A Kérdező jelezte, hogy 15 fok van náluk!!!

(Társasházi lakás a leghidegebb télben sem tud 15 fok alá lehűlni, nekünk olyan lakásunk is van, ami 19 fok alá sem hűl le fűtés nélkül a leghidegebb télben. Tehát társasházi lakés fűtése mindig is +2-5 fokot jelentett.)

2020. nov. 18. 03:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát a gyenge elektromos hálózat eléggé meg tudja kötni az embert.

Nálunk falun van rengeteg gond a gázellátással, minden évben vannak problémák. Tavaly mondjuk december közepén szart be az egész, és egész január közepén állt helyre.

Szerencsére mi tudtunk fűteni klímával (nappali-háló-konyhában jól tartotta a 24°C-ot, zuhany, wc, előszoba az úgy 20-21°C körül volt), anyámékhoz pedig átvittük a mi régi mobilklímánkat, ők azzal fűtöttek.

2020. nov. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!