Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnám egy kicsit felmele...

Hogy tudnám egy kicsit felmelegíteni a lakást, ha nincs fűtés?

Figyelt kérdés

Októberben kitalálták, hogy az egész társasház gázvezetékeit fel kell újítani. Fene tudja, hogy ezt miért nem lehetett nyáron elvégezni, vagy legalább következő tavaszig csúsztatni, de ez van.

18 foknál még oké volt, de most 15 fok van, és ezt már beöltözve sem bírom.

Van egy hősugárzóm meg egy kicsi elektromos radiátorom, de szar az elektromos hálózatunk, így csak alacsony teljesítményen mehet az egyik. A lakás belmagassága meg bazinagy, olyan 6 méter körül van.

Melegvíz szerencsére van, jelenleg egy forró vizes palack van a köntösöm és a vastag pizsi között, ez egyelőre jó.

Holnapután elvileg lesz gáz (illetve csak ellenőrzést ígértek, meg "ha nem jutunk be minden lakásba akkor még csúszunk") addig valahogy tudnék javítani a helyzeten?

Köszönöm!

2020. nov. 16. 09:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Sajna az elektromos fűtésen kívül nekem sincs ötletem. Öltözzetek fel, igyatok pálinkát :) 6m?! Csináljatok galériát, lezárhatót, mindjárt csak feleannyi köbm-t kell fűteni legközelebb.
2020. nov. 16. 09:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Galéria van, kettő is, de nyitott
2020. nov. 16. 10:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírja az elektromos hálózat, akkor tényleg nincs igazán jó ötlet. :(
2020. nov. 16. 10:02
 4/17 A kérdező kommentje:

Sajnos gondoltam, de reménykedtem hogy hátha ^^"

Köszönöm a válaszokat, akkor reméljük hogy mihamarabb lesz gázunk.

2020. nov. 16. 10:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, teljes evidenciákat tudnék csak írni, mint a többrétegű, meleg öltözet, meleg ital, esetleg lehet kapni ilyen fűtőszálas takarót, vagy éppen alkalmi szállás egy rokonnál/ismerősnél. :/
2020. nov. 16. 10:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást kívánok! Ha picit megnyugtat (bár meleged nem lesz ettől a ténytől... :D), nekem ez a 16-18 °C lenne a komforthőmérsékletem.

Lehetőségem nincs rá, a barátnőm a 23-at szereti, 21-nél kötöttünk kompromisszumot, de néha az is kellemetlen nekem.

2020. nov. 16. 10:09
 7/17 A kérdező kommentje:

Szerencsére nagy eséllyel még ebben a hónapban elköltözöm (ez nem nagy vigasz, mert attól még édesanyám még itt marad... oké, ha beüt valami a fűtéssel, akkor természetesen áthívjuk legalább éjszakára, de na)

Amúgy nálunk is ez van, a párom egy "eszkimó", ő is ebben a hőmérsékletben érezné jól magát :))

Néha átmentem hozzá, de mivel jelenleg idős, beteges hozzátartozóval él együtt, ezért nem szívesen mászkáltam át ebben az időszakban.

2020. nov. 16. 10:14
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
Milyen sütőtök van? Nem opció azt bekapcsolni, az ajtaját nyitva hagyni?
2020. nov. 16. 11:09
 9/17 A kérdező kommentje:

Sajnos az már nincs. Régóta nem használjuk, azóta meg is hibásodott, így inkább megváltunk tőle.

Mondjuk az is gázzal működött, így sajnos nem tudnám használni :/ Most épp az egész házban nincs gáz.

2020. nov. 16. 11:33
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
VirágCserép alá gyertya? Nem próbáltam de elvileg sok bpi ismi fűt így
2020. nov. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!