Hogy tudnám egy kicsit felmelegíteni a lakást, ha nincs fűtés?
Októberben kitalálták, hogy az egész társasház gázvezetékeit fel kell újítani. Fene tudja, hogy ezt miért nem lehetett nyáron elvégezni, vagy legalább következő tavaszig csúsztatni, de ez van.
18 foknál még oké volt, de most 15 fok van, és ezt már beöltözve sem bírom.
Van egy hősugárzóm meg egy kicsi elektromos radiátorom, de szar az elektromos hálózatunk, így csak alacsony teljesítményen mehet az egyik. A lakás belmagassága meg bazinagy, olyan 6 méter körül van.
Melegvíz szerencsére van, jelenleg egy forró vizes palack van a köntösöm és a vastag pizsi között, ez egyelőre jó.
Holnapután elvileg lesz gáz (illetve csak ellenőrzést ígértek, meg "ha nem jutunk be minden lakásba akkor még csúszunk") addig valahogy tudnék javítani a helyzeten?
Köszönöm!
Sajnos gondoltam, de reménykedtem hogy hátha ^^"
Köszönöm a válaszokat, akkor reméljük hogy mihamarabb lesz gázunk.
Kitartást kívánok! Ha picit megnyugtat (bár meleged nem lesz ettől a ténytől... :D), nekem ez a 16-18 °C lenne a komforthőmérsékletem.
Lehetőségem nincs rá, a barátnőm a 23-at szereti, 21-nél kötöttünk kompromisszumot, de néha az is kellemetlen nekem.
Szerencsére nagy eséllyel még ebben a hónapban elköltözöm (ez nem nagy vigasz, mert attól még édesanyám még itt marad... oké, ha beüt valami a fűtéssel, akkor természetesen áthívjuk legalább éjszakára, de na)
Amúgy nálunk is ez van, a párom egy "eszkimó", ő is ebben a hőmérsékletben érezné jól magát :))
Néha átmentem hozzá, de mivel jelenleg idős, beteges hozzátartozóval él együtt, ezért nem szívesen mászkáltam át ebben az időszakban.
Sajnos az már nincs. Régóta nem használjuk, azóta meg is hibásodott, így inkább megváltunk tőle.
Mondjuk az is gázzal működött, így sajnos nem tudnám használni :/ Most épp az egész házban nincs gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!