Miért ilyen baromi drágák az újra szalvéták?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy évekig használható és behozza az árát, de sztem akkor is el van szállva az áruk2020. nov. 13. 22:17
1/4 anonim válasza:
"újra szalvéták" Azok meg micsodák?
2/4 anonim válasza:
Textil szalvétára gondolsz? Régen is volt ma is van. És otthon varrni is egyszerű.
3/4 anonim válasza:
Most néztem meg mennyibe kerül és azt kell mondjam, hogy ez tényleg nevetséges.
Ennyiért még az árát srm hozza be, sőt! Ha belegondolsz, hogy államdóan mosod őket, szarítod, több energia és idő(a pénz mellett), mint amennyit visz.
Az egyetlen érv mellette, hogy nem termelsz vele hulladékot. Ami amúgy sem jelentene problémát a világban, ha mindenki lenne olyan értelmes, hogy szemetesbe dobja és legális telepekre hordja a szemetét.
4/4 A kérdező kommentje:
Elméletileg ezek belülről valami olyan anyagból vannak, hogy elég áttörölni. Tehát nem kell minden alkalommal kimosni. Na de akkor is sokallom
2020. nov. 14. 05:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!