Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Karcher vizes porszívói milyenek?

Karcher vizes porszívói milyenek?

Figyelt kérdés
2 db autót tisztítanék vele rendszeresen, a sima porszívózás azért édes kevés. 50 ezer forint körül milyenek vannak? Nem retkes autókról van szó, de jól esne nekik is a rendszeres, alapos takarítás.
2020. nov. 4. 12:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem porszívó, szőnyegtisztító akart lenni. [link]
2020. nov. 4. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Kärcher Puzzi ami ér valamit. Akár még használtan is megéri beszerezni.
2020. nov. 4. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én régen használtam (béreltem) a Puzzi-t szőnyegtisztításra, kiváló volt. Szemeztem én is ezzel a 4002-essel, csak elég drága, mivel annak idején A Thomas is olcsóbb volt. Vagy 20 éve vettem egy sárga Delton takarítógépet, amit csak nedves üzemű szőnyegtisztításra használok. Úgy láttam, hogy az Auchan (meg az Alza, Edigital) most küllemre teljesen azonos, de piros színű dél-kóreai (Hyundai) takarítógépet forgalmaz, jóval kedvezőbb áron (40-50 ezer Ft között).
2020. nov. 4. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Puzzit én is használtam már. Baromi jó volt. Szépen kiszedett minden mocskot. Csak nem tudom érdemes-e 100 ezret áldozni egy huszonéves használtra. Bár, ha a bérleti költséget nézzük, akkor már lehet jobban megéri azt a 100 ezret is.
2020. nov. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!