Alap Angol nyelvtudással hol lehet még elhelyezkedni Anglia és USÁN kívül?
USA azért nem játszik mert ahhoz csóri vagyok szerintem. Meg akkor inkább a Puerto Rico szigete USÁnak vagy Chile, Urugway, Costa Rica, Kuba ezek a helyek szimpatikusabbak mint észak-Amerika bár nem olyan gazdagok de egzotikusabbak. Szívesen laknék arra felé, de szerintem jelenleg csak az a tervem, hogy valahova máshova menjek ki dolgozni. De csak Angolul tudok és mindenki Angliát ajánlja. De nekem nem jön be, főleg nem London. Az időjárás is retek. Akkor már inkább Hollandia, Dánia, Norvégia vagy Litvánia.
De inkább mennék dolgozni olyan országban ahhol olyasmi vagy inkább melegebb idő van mint nálunk. És elvileg igen is vannak olyan országok ahhol nagyon sokan folyékonyan beszélik az Angolt. Itt Európában is. Azon kívül Moszkva, Irkutsz is cél irány lenne. Viszont ott szerintem pont nem beszélnek Angolul. Mivel az Orosz nyelv is elég elterjedt. És az oroszok utálják eleve az Angol, Amerikai embereket. Érttehető okokból ugyebár!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!