Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Alap Angol nyelvtudással hol...

Alap Angol nyelvtudással hol lehet még elhelyezkedni Anglia és USÁN kívül?

Figyelt kérdés

USA azért nem játszik mert ahhoz csóri vagyok szerintem. Meg akkor inkább a Puerto Rico szigete USÁnak vagy Chile, Urugway, Costa Rica, Kuba ezek a helyek szimpatikusabbak mint észak-Amerika bár nem olyan gazdagok de egzotikusabbak. Szívesen laknék arra felé, de szerintem jelenleg csak az a tervem, hogy valahova máshova menjek ki dolgozni. De csak Angolul tudok és mindenki Angliát ajánlja. De nekem nem jön be, főleg nem London. Az időjárás is retek. Akkor már inkább Hollandia, Dánia, Norvégia vagy Litvánia.

De inkább mennék dolgozni olyan országban ahhol olyasmi vagy inkább melegebb idő van mint nálunk. És elvileg igen is vannak olyan országok ahhol nagyon sokan folyékonyan beszélik az Angolt. Itt Európában is. Azon kívül Moszkva, Irkutsz is cél irány lenne. Viszont ott szerintem pont nem beszélnek Angolul. Mivel az Orosz nyelv is elég elterjedt. És az oroszok utálják eleve az Angol, Amerikai embereket. Érttehető okokból ugyebár!

2020. okt. 30. 18:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az alap Angol tudást nem úgy értem, hogy tudok egy pár szót azt cső. Hanem normálisan össze tudok tenni már mondatokat, értem amit beszélnek. De még van pár dolog amit annyira nem értek. Illetve nem beszélem folyékonyan a nyelvet.
2020. nov. 1. 19:38
 12/14 anonim válasza:
Chile, Costa Rica, Kuba, Uruguay és Puerto Rico is mind spanyol nyelvűek... Egyébként alap angol tudással kb sehol...
2020. nov. 1. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 van ilyen ismerősöm itt angliában, repülőgépeket takarít, mert ennyire megy az "alap" nyelvtudással. te is max ennyit tudnál kezdeni vele. takarítós melók, raktári melók, mosogatás. kb ezek a munkák vannak amiket alap nyelvtudással el lehet végezni.
2020. nov. 1. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Alap nyelvtudással sehol. Vagyis persze lehet, de olyan munkakörben ami nem igényel nyelvtudást, azt viszont bármelyik országban.
2020. nov. 2. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!