Mit csinálnátok, ha a szakember nem jelenne meg a megbeszélt időpontra?
Maradjunk abban, hogy tök mindegy, mennyi a meló, meg mik a körülmények, ez minimum elfogadhatatlan, hogy egy vállalkozó, aki előzetesen elvállal egy munkat, eltűnik és csak ígérget. Ez mindenképpen ugyfelveszteshez fog vezetni hosszú távon, így a 6-ös választ értelmezni se tudom..
Jártam már én is nem egyszer úgy, hogy nem jött a szakember, hát nő létemre lassan megtanulok vizet szerelni, festeni, fugázni, asztalos munkát csinálni, mindezt youtube videók alapján meg apósom segítségével. Párom meg villanyszerelni tanul meg lassan. A probléma csak ott van, hogy ezeket azért még lehet tanulni, nem egy atomfizika. Ha jön gazdaságilag egy rosszabb periódus, akkor majd jól felkopik a szakik álla. Mindenki megjegyzi, ha egy szolgáltató szarul bánt vele.
"így a 6-ös választ értelmezni se tudom"
Pedig nem olyan nehéz az...
Hát, ez ilyen sajnos. Házfelújítás alatt mi is ezzel szembesültünk, ~2 hónapot csúszott a költözésünk a villanyszerelőke miatt.....
Megfogadtuk, hogy ezután csak ahhoz hívunk szakit amit pl. életveszélyes vagy törvényileg tilos magunknak megcsinálni, akkor is úgy számolunk hogy simán hónapokba telhet, mire méltóztat jönni. :(
Sajnos szerintem megtehetik, így is simán van melójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!