Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megéri Budapest mellé költözni...

Megéri Budapest mellé költözni? Zuglóban lakom, még csak nem is a belvárosban, de néha soknak érzem a városi életet.

Figyelt kérdés
Itt nőttem fel, szeretek itt élni, imádom Budapestet, de néha nem tudom elviselni a nyüzsgést, jobb lenne egy kis nyugalom. Nagyon sok ismerősöm, kollégám itt laknak az agglomerációban Bp. mellett Gyömrőn, Maglódon, Pécelen, Ecseren. Ezek ugye nagyon közel vannak, fél óra bárhonnan a belváros is kocsival, valóban egy nyugodtabb vidéki élet élhető ezeken a helyeken? Esetleg akik itt élnek tudnának véleményt mondani?
2020. okt. 23. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Pont a fenti okok miatt költöztem ki a 17. ker szélére.

(Majdnem Pécel, de mégiscsak Bp.)

2020. okt. 23. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Pest nagyon zsúfolt lett az elmúlt 5-10 évben.
2020. okt. 23. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Én Bp-en nőttem fel és az utolsó 1-2 évben utáltam meg. Amit mondasz: nyüzsgés és az autók bűze, cigiszag stb. stb. Jelenleg Érden élek, itt elég nyugodt az élet Bp-hez viszonyítva, de én szívesebben mennék sokkal nyugodtabb helyre.

Egy kisváros még nem falu, nem tanya, ahol talán vonat sincs és a busz is igen ritka. Egy kisvárosban még minden megvan csak kisebben (nincsen Tesco nagyságú üzletek) és ebből adódóan a nyüzsgés is kisebb.

2020. okt. 23. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Azt azért megnézném, hogy bármelyikből fél óra a belváros kocsival. Gondolom nem csúcsidőben járnak.
2020. okt. 24. 07:18
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
Én Újlipótvárosban lakok, szüleim is e kerületben, bátyám Terézvárosban. Nyugodt részen, mégis közel minden. Budapesten belül is lehet találni jót, csak nem annyiért, mint mondjuk Pécelen. De onnan nem is Dunapartra néz a lakás és nem max 20 perc a belvárosi munkahely.
2020. okt. 24. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Szép Újlipótváros, de a szűk utcák, mindenhol parkoló autók, a földön fekvő hajléktalanok sajnos olyan környezet, amiben én nem szívesen töltenék minden napot. Ha valakinek Zugló is sok, akkor Újlipótváros nem a megfelelő irány.
2020. okt. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!