Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szükségem lenne egy jó villany...

Szükségem lenne egy jó villanyszerelőre Pécsen. Valaki tud ilyet?

Figyelt kérdés

3 szerelőt hívtunk fel egyik sem ér rá, és már hetek óta húzódik a dolog.

Megköszönném ha valaki tudna ajánlani egy jó szerelőt.

2020. okt. 23. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit kellene megcsinálni?
2020. okt. 23. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tudok egy jó villanyszerelőt, viszont ha sürgős a dolog, akkor őt se tudom ajánlani. Mármint, nálunk is anno rögtön elkezdte a munkát, de időről-időre egyre húzogatta azt, hogy kijöjjön hozzánk dolgozni. Persze megcsinálta amit elvállalt, jó szakember, és hamar neki is áll a munkának, csak lehet, hogy lassan fejezi be... De ez megint attól függ, hogy mit kellene megcsinálni. Ha kisebb munka, akkor okés lehet.
2020. okt. 23. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:

hát tulajdonképpen nem tudom pontosan mit kellene, annyi, hogy kiégett a konnektor...vagyis egyszer csak valami levágta a biztosítékot, és amikor kihuzigáltunk mindent akkor láttuk, hogy az egyik kiégett. Hát hogy most elég egy konnektor csere, vagy az egész sor zárlatos azt nem tudom, de tény , hogy azon a felén a konyhának 2 helyen sincs áram.

Nem is lenne ezzel gond, csak a hűtőnk már hetek óta a lakás közepén van..:D

2020. okt. 23. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

A javítást azt utálja mindenki. Amennyit el kell szuszogni vele, ugyanakkora erőfeszítéssel új létesítésnél sokkal többet ismernek el jogosnak és fizetnek ki. A javításnál meg a kuncsaft is agyilag tolószékes lesz, mert a végén nem azt nézi, hogy három napig kereste a hibát szorgosan a mester, amit egyik elődje beépített, hanem azt, hogy: egy kapcsolóért ennyi? Másik szempont a felelősség kérdése, lát valami ürülék nívójú elosztótáblát, és akkor most oda kössön valamit? Ha meg elkezdi, hogy ez itt rémes, akkor rögtön meggyanúsítják azzal, hogy a lehúzásra megy. Olvastam már itt a gyakorin olyan sommásan hülye véleményt, hogy aki utoljára hozzányúlt, az a felelős mindenért. Reméljük, ez nem bírónak készül. :D Megint újabb szempont, most még jobb új házakat villamosítani, mint november végén, mikor az ablaknyílásos falak között belefagy a takony az orrába, meg a gisznek való víz a kisvödörbe.

Munkát viszont fáj visszautasítani, ezt mindenki tudja, aki egyszer már beleesett abba, hogy ütemezett, és kiesett egy háromhetes meló, s abban a hónapban a gyerek csak zsíroskenyeret evett. Így többször hitegetik az embert, mint nem. Aki kerek-perec megmondta, hogy nem ér rá, annak valóban elég sok munkalehetősége van.

2020. okt. 23. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha írnátok pár nevet azt megköszönném, hátha valaki rá is érne még idén..:D
2020. okt. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!