Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik sírnak a drága albérlet...

Akik sírnak a drága albérlet miatt miért nem vesznek egy mobil házat vagy laknak kocsiban?

Figyelt kérdés
Kocsiban is lehet lakni, csak hát sírni könnyebb.
2020. okt. 21. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vótmá
2020. okt. 22. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mér, nem is drága. Felénk sokkal több, ennyiér még a környéken sem kapsz.
2020. okt. 27. 07:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne vicc? Vagy mi benne a jó? Nem egészen értelek.

(9-es voltam)

2020. okt. 27. 08:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A mi Zala megyei varosunkban 4-6 millió között lehet kapni telket. Erre kellene venni a többmilliós mobilházat? Együtt már egy saját lakás áránál tartunk. Miből vegyen?

Ennél olcsóbban 1,5 millió körül zártkerti területen található telkek vannak, némelyiken házikó is áll, nem feltétlenül lakható állapotban. Rengeteg kényelmetlenséggel jár a városon kívül "hegyi hajlékban" lakni, télen nem fűthetők normálisan, és autó kellene, hogy a gyerekek iskolába tudjanak járni onnan, de télen nem mindig járhatók ezek a "hegyi" földutak.

2020. okt. 27. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:
85%

Ahol en laktam ott sokan a dunaparton uduloovezetben vesznek weekend hazat es teliesitik, majd abban laknak. Igy olcsobb mint falun, varoson lakni.

Autoban lakni nehezkes es sok lemondassal jar es ugy tudom Magyarorszagon ez tilos.

Amerikaban vannak akik kenyszerbol laknak autoban mert nem tudjak az alberletet megfizetni de vannak fiatalok akik az alberlet osszeget felreteszik es inkabb az autojukban elnek. Autopalya pihenonel lehet parkolni ejszakara, benzinkuton lehet tusolni, stb.

Mobilhaz nem nepszeru Magyarorszagon es annak kell telek. Amerikaban lehet telket berelni de Magyarorszagon ilyenrol nem hallottam, kivetel a muvelheto terulet de ott nem lakhatsz.

Ha falun laksz akkor csaladi hazat 5-10 millioert tudsz venni, attol fuggoen melyik faluban. Ahol en laktam ott inkabb 10tol kezdodnek de lehet ez alatt is talalni ha nem a legmodernebb kell.

Ha van parod akkor kimentek kulfoldre melozni es sporolassal, tulorakkal havi 1000 eurot felretesztek siman, ez evente 12000 euro ami jelenleg tobb mint 4 millio forint.

3 ev alatt osszejon 12 millio, ebbol hitel nelkul kapsz hazat falun.

BP kulon kategoria, nem tudom ott egy atlag melos hogy vesz hazat.

Amugy falun is van munka, igaz hogy kevesebbet keresel de ha van egy hazad ami ki van fizetve akkor jobban megeri mint alberletet fizetni. Alberlet kis varosban is 65-70 ezer. Ennyivel tobbet nem kapsz ugyanazert a munkaert ha varoson dolgozol.

2020. okt. 27. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!