Félek a költözködéstől,mit csináljak?
Mitől félsz?
Százszor jobb mintha a 8. Kerületi gettóba mennének.
Budai hegyek, omszki tó, stb.
Szerintem jobb mint Óbuda.
29 évesen félsz...??
Van egyéb problémád/betegséged is?
Szerintem igen, ezért is kapták meg a lakást. (Tudod, a pontszámok!)
Kérdező!
Anyukád nem tulajdonos lesz, hanem főbérlő és sokkal, de sokkal jobb lesz mint az albérlet.
Ne félj semmitől, jó lesz nektek!
Az sem albérlet volt!! Kiirthatatlan a fejekből ez a szocializmusbeli fogalom.
Ha magánembertől, tulajdonostól bérelsz lakást, az NEM albérlet.
Lepontoztátok az #5. válaszolót, pedig teljesen igaza van.
A tulajdonostól bérli a főbérlő (rövidebben: bérlő), a főbérlőtől (bérlőtől) pedig az albérlő bérli.
#5-#6
Nem azért lett lepontozva, mert grammatikailag nincs igaza, hanem mert totál felesleges megjegyzés (offolás) volt a válasza.
Mindenki pontosan tudta és tudja, hogy miről van szó a kérdésben, ráadásul lassan, de biztosan ez a lakhatási forma így ment át a köztudatba.
Ahogy annak idején a "maszek" szó is megszületett (Kellér Dezső által)a "magánszektorból" és mára teljesen elfogadott, bár mint megkülönböztető fogalom ebben a mai világban lassan kikopóban van.
Tehát tök felesleges ezt minden ilyen kérdés alá odaírni, mert nagyjából mindenki tudja!
Én örülnék neki, hogy anyukám stabil helyzetbe kerül. Nem akarok szemét lenni, de gondolom nem laksz már otthon sokáig. Így legalább nem kell anyukád miatt aggódni, nem érzed majd úgy, hogy cserben hagyod, egyedül kell boldogulnia.
Szóval fogd fel jól. A költözés sosem egyszerű szerintem, de hamar meg fogod szokni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!