Nincs víz a házban. Mit tegyek? Csak a tulajdonos tudja beköttetni?
Állandó bejelentett lakcímmel rendelkező be tudja köttetni? Fogalmam sincs, hogyan zajlik ez az egész folyamat, kihez kell ezzel fordulni.
Milyen iratok kellenek hozzá a lakásról? Szerelőt kell keresni, vagy a Nyírségvízzel kell felvenni a kapcsolatot?
Ha nem én vagyok tulajdonos, akkor nem megoldható?
Milyen ház?
Megvannak a házban a vízvezetékek?
A házig vezette a közmű a víz-csatornát?!
Ha nem a te tulajdonod az ingatlan,
akkor csak a tulajdonos meghatalmazásával léphetsz.
Ráadásul nem két fillér a kiépítés, bekötés.
A vízóra is a tulajdonos nevén kell legyen.
Akkreditált szakembernek kell megterveznie a vezetéket.
Azt a vízművek elfogadja.
Szintén akkreditált szerelők szerelik be az órát.
Egy kertes családi ház.
A tulajdonos nem akarja, hogy az ő nevén legyen(bérlő vagyok, állandó bejelentett lakcímmel), és már nem akar ezzel a házzal bajlódni. A saját nevemre be tudom köttetni?
Régebben szerintem be volt kötve a víz, az akna megvan, amiben a vízóra szokott lenni(vízóra nincs), és a konyhában a vízvezeték ott a falban. A fürdőszobában és wc-ben bebetonozták a csöveket. Mit tudok tenni?
Nincs pénzem lakásvásárlásra, de nehézkes víz, zuhanyzó és egyebek nélkül meglenni egy házban.
A kiépítési és bekötési költségeket ki tudom fizetni, csak a papírmunkával lenne gondom, ha a tulaj kell hozzá.
Meghatalmazás a főbérlőtől bejelented a nyír víznél.
Mondjuk az meg lehet hogy tartozás miatt szerelték le a az órát akkor cikk-cakosab a történet .
Ki az a hülye aki a bérelt ingatlanba saját költségén vizet vezet be???!
Rohadt drága lesz, és a végén azt a pénzt soha nem látod többet.
Talán az a személy, aki nem talál olcsóbb albérletet a környéken, amiből a tulaj soha nem fogja kirakni. És nem ideiglenes, hanem állandó lakcímmel jelenti be.
Nekem megérné, viszont ha a tulaj is kell hozzá, nem tudom hogyan fogom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!