Hol lehet műanyag poharat venni?
Figyelt kérdés
Már megjártam a nagyobb szupermarketeket, és mindenhol csak papír poharat adnak. Hol van még esélyem műanyagpoharat találni, ilyen 50-100-as csomagolásban2020. okt. 1. 16:11
2/8 anonim válasza:
Egyre jobban kimegy a divatból természetvédelem céljából. Régen láttam üzletben, de nem is összpontosítottam rá a figyelmem.
3/8 anonim válasza:
kínai "mindent is" áruló boltokban
5/8 anonim válasza:
Rengeteg helyen árulnak még műanyagot is, 50-es csomagban még van a kisboltban is, ahol a kávét is abból adják.
6/8 anonim válasza:
Nagy csomagolásban kell venni, mert Greta Thunberg könnyeit is fel kell fogni vele...
8/8 anonim válasza:
Sajnos még kb. mindenhol lehet venni, tescoban, sparban meg talán aldiban is láttam a közelmúltban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!