Hol lehet venni olyan műanyag poharat, aminek csöpögésmentesen záródó teteje van, ami nem is esik le, lehet rázni, táskába tenni. Stb?
Eddig az aventes poharat használtuk, de néha abból is csöpög picit, így nem adom oda a babánknak. Kéne vmi olyan, ami vele lehet és jelezhet, ha inni szeretne...ittbent odaáll a konyhapulthoz és mutogat felfelé:) de jó időben ugye sokat vagyunk az udvaron és akkor folyamatosan kínálgatnom kell, mert kint nem "szól" - biztos jobb lenne, ha szem előtt lenne neki.
Gondolkoztam a csőrös poháron, mert abból akkor iszik, amikor akar - de mivel a kezdettől rendes poharat használunk, inkább nem szoktatnám arra.
Bababoltokban, tupperware, dm, rossmann...stb már néztem.
Van ötletetek?
Mi a rossmannból vettük a nubyst, És szerintem nagyon jó.
Kétszer csepegett, az is az én hibámból, mert egyszer meleg volt benne az itóka és ezért a szelep engedett, másodszor, pedig fordítva raktam vissza a szelepet.
Az én babóm 5 hós múlt amikor megvettük neki, mert ez 3 hós kortól ajánlott és eleinte rázta, borogatta és rágta,de soha egy csepp sem ment ki!!
Nyugodt szívvel ajánlom!
Szia!
Mi is a nubyst vettük neki 1 hónapja,csak mi a DM-be:D:D Én is nyugodt szívvel tudom ajánlani.Nálunk is kb 2-3 alkalommal csepegett de az én hibámból.Lényeg,hogy jól rákel húzni a tetejét.Másik,hogy nem volt drága és még fogantyúja is van:)1040ft volt
Köszönöm a válaszokat!
Második és harmadik válaszolótól kérdezem, h ez a nubys, amit írtok, nem csőrös pohár, ugye? Mert arra, mint írtam, nem szeretném rászoktatni a kislányunkat:)
Látom szerencsére - v épp nem - nem vagyok egyedül a "problémával":)
Várok még én is válaszokat, hátha kapunk vmi jó ötletet!
Hátha még olvassátok...
vettünk egy ilyen poharat - bár nem a Brendonban, így kicsit olcsóbb volt:
annyira örültem, h végre megtaláltam, amit annyira kerestem és mégis csöpög:((( el sem hiszem!!!
Reklamáltam a boltban, ahol azt mondták, h hát ha fejjel lefelé rázzuk, akkor a sima csőrös is csöpög valamennyire. Ez tényleg igaz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!