Wishről tudok postára rendelni?
Figyelt kérdés
Nem szeretném hogy apukám vegye át a csomagot (még ha semmi olyan nincs is benne) emiatt inkább elmennek érte postára
Lehetséges ez?
2020. szept. 19. 20:09
1/4 anonim válasza:
A posta címét alapból nem tudod megadni, ellenben a posta már jó ideje nem hozza ki a külföldi csomagokat, szóval csak értestítőt kapsz (ha adtál meg telefonszámot, akkor smst), és be kell érte menned.
2/4 anonim válasza:
Nekem a wish sokáig nem hozott ki semmit, csak az értesítőt dobták be, most a nevelőapukám szokott rá, hogy rendelget, neki érdekes mód még a nagyobb dolgokat is kihozzák. Nem tudom min múlik /ugyan azon a címen vagyunk/. Esetleg nagyszülőhöz, munkahelyre, baráthoz rendelni?
3/4 anonim válasza:
Nekem is kihozzák, ami belefér a póstaládába, nem nagy azt mindig hozzák.
Ha kicsi és ormótlan széles stb akkor már nem.
4/4 mindentudó99 válasza:
Nekem egy szexuàlis segédeszközt küldtek most pedig teljesen mást rendeltem. Nem tartozik ide csak érdekességkèppen írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!